• شنبه / ۲۳ دی ۱۴۰۲ / ۱۲:۰۹
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1402102316161
  • خبرنگار : 71660

اختلاف و دودستگی در اروپا بر سر حملات آمریکا و انگلیس به یمن

اختلاف و دودستگی در اروپا بر سر حملات آمریکا و انگلیس به یمن

ایتالیا، اسپانیا و فرانسه ضمن عدم حمایت از حملات آمریکا و انگلیس علیه مواضع ارتش یمن، بیانیه‌ای را که ۱۰ کشور در راستای توجیه این حملات ارائه دادند، امضا نکردند.

به گزارش ایسنا، اقدامات این سه کشور مذکور نشان از اختلاف و دو دستگی در اروپا درخصوص حمله به مواضع ارتش یمن است، ارتشی که چند هفته است در راستای حمایت از مردم فلسطین و اعتراض علیه اقدامات رژیم صهیونیستی حملاتی را در دریای سرخ انجام می‌دهد.

طبق گزارش خبرگزاری رویترز، پس از حملات بامداد جمعه آمریکا و انگلیس به اهدافی در چهار استان یمن، ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) از حمله دیگری به یک سایت راداری در صنعاء خبر داد.

اگرچه مقامات آمریکایی گفتند که هلند، استرالیا، کانادا و بحرین حمایت‌های اطلاعاتی و لجستیکی برای این حمله ارائه دادند و آلمان، دانمارک، نیوزیلند و کره‌جنوبی بیانیه مشترکی را امضا و حملات این دو کشور به یمن را توجیه کردند، منبعی در دفتر «جورجیا ملونی» نخست‌وزیر ایتالیا اعلام کرد که این کشور از امضای این بیانیه خودداری کرده است.

یک منبع دولتی گفت که از ایتالیا خواسته شده تا مشارکتی در این خصوص داشته باشد اما این کشور به دو دلیل این درخواست را نپذیرفته است. اول اینکه دولت ایتالیا برای هرگونه مشارکت به تایید پارلمان نیاز دارد که روند زمان‌بر است و دوم اینکه رم ترجیح می‌دهد «سیاست آرامی» را در دریای سرخ دنبال کند.

از سوی دیگر یک مقام فرانسوی که نخواست نامش فاش شود، گفت که پاریس بیم آن دارد که با پیوستن به حملات تحت رهبری ایالات متحده، هرگونه اهرمی را که در مذاکرات برای کاهش تنش بین حزب‌الله و رژیم صهیونیستی در اختیار داشته، از دست بدهد. فرانسه در هفته‌های اخیر بیشتر دیپلماسی خود را بر «اجتناب از تشدید تنش در لبنان» متمرکز کرده است.

«مارگاریتا روبلز» وزیر دفاع اسپانیا هم در این اقدامات نظامی در دریای سرخ شرکت نکرد زیرا می‌خواهد صلح در منطقه برقرار شود.

او در این خصوص تصریح کرد: هر کشوری باید توضیحاتی را برای اقداماتش بدهد. اسپانیا همیشه به صلح و گفت‌وگو متعهد خواهد بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۱۰-۲۴ ۱۰:۰۵

شکست آمریکا و انگلیس و اسرائیل از فقیرترین کشور عربی یعنی یمن که هنوز آثار 8 سال جنگ با ائتلاف عربستان و آمریکا روی دوشش سنگینی می کند و همچنین کشوری که عربستان ادعای شکست چند هفته ای او را داشت برای ابرقدرتی همچون آمریکا و متحدانش بسیار گران تمام خواهد شد خصوصا اینکه آمریکا در گذشته موفقیت تصاحب عراق و سقوط صدام کمتر از یکماه را کارنامه خود دارد. اما حمله ای که در آن پایگاه ها و انبارهای خالی از نیرو و مهمات زده میشود و علیرغم پرتاب 100 موشک فقط 5 نگهبان ساده را شهید می کند نشان از ترس آمریکا و عدم قدرت اطلاعاتی آنها دارد که خود دلیلی بر پایان ابرقدرتی آمریکا و ائتلاف او می باشد و عدم همراهی کشورهای عربی منطقه و حتی شرکای غربی همچون فرانسه با این حملات کاملا بیانگر شکست از پیش معلوم و مشخص شده آنهاست. آمریکا با ورود به این جنگ و فرسایشی شدن آن توان حمایت از اسرائیل را از دست می دهد و اسرائیلی که هم اکنون هم به خاطر حجم بالای جنایت هایش تنهای تنها گردیده است. اکنون حتی اگر آمریکا هم عقب نشینی کند یمن تا چند ناو و پایگاه آمریکا را هدف قرار ندهد دست بردار نیست و آمریکا با بی تدبیری خود وارد بزرگترین حماقت سیاسی و نظامی خود شده است.