• سه‌شنبه / ۲۶ دی ۱۴۰۲ / ۱۳:۱۱
  • دسته‌بندی: ایران در جهان
  • کد خبر: 1402102618730
  • خبرنگار : 71579

واکنش قطر به حملات موشکی ایران به مقر تروریست‌ها

واکنش قطر به حملات موشکی ایران به مقر تروریست‌ها

نخست‌وزیر قطر به حملات موشکی ایران به مقر تروریست‌ها در منطقه واکنش نشان داد.

به گزارش ایسنا به نقل از الجزیره، محمد بن عبدالرحمن آل‌ثانی، وزیر خارجه و نخست وزیر قطر امروز(سه‌شنبه) در اظهاراتی گفت که نسبت به افزایش تنش و گسترش دایره جنگ که در غزه متوقف نشده است، هشدار می‌دهیم.

وی تاکید کرد که نسبت به افزایش تنش در دریای سرخ نگران هستیم و راه‌حل نظامی بحران دریای سرخ را حل نخواهد کرد.

آل ثانی گفت که آمریکا و انگلیس با این اقدام می‌خواهند که موانعی برای تجارت بین‌المللی در دریای سرخ ایجاد نشود اما در واقع این اقدامات تنش‌ها را افزایش می‌دهد.

بر اساس گزارش شبکه الجزیره، وی افزود: مسیرهای جایگزین به سمت دریای سرخ کارایی کمتری دارند و هر راه حلی که به جنگ غزه نپردازد موقت است و اگر بخواهیم به وضعیت دریای سرخ بپردازیم، باید ابتدا مشکل غزه حل شود.

نخست‌وزیر قطر ادامه داد: وضعیت دریای سرخ در خطرناک‌ترین وضعیت است، چراکه علاوه بر منطقه، بر جهان نیز تأثیر می‌گذارد. وضعیت جهان در حال دشوارتر شدن است، وضعیت فلسطین حساس است و ما از ابتدا انتظار داشتیم که تنش تشدید شود. ما همچنین در منطقه یک دستور العمل آماده برای تشدید تنش داریم.

وزیر خارجه قطر در پاسخ به سوالی در مورد حملات موشکی ایران به مقر تروریست‌ها در منطقه گفت: رویدادهای منطقه را نمی‌توانیم جدای از هم بدانیم.

پیش از این، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیه‌ای درباره این حملات اعلام کرد: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پاسخ به شرارت‌های اخیر رژیم صهیونیستی در به شهادت رساندن فرماندهان سپاه و جبهه مقاومت، با اشراف و تسلط اطلاعاتی بر مقرها و تحرکات این رژیم در منطقه، با شلیک موشک‌های بالستیک، یکی از مقرهای اصلی جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) در اقلیم کردستان عراق را مورد هدف قرار داده و آن را منهدم کرد.

طبق این اطلاعیه «این مقر مرکز توسعه عملیات جاسوسی و طراحی اقدامات تروریستی در منطقه و خصوصا کشور عزیزمان بوده است.»

وی در بخش دیگری تاکید کرد که ایران و کشورهای شورای همکاری خلیج فارس همجوار هستند و نزدیک شدن روابط میان آن‌ها گزینه نیست بلکه یک ضرورت است.

آل ثانی افزود که اگر ایران و کشورهای خلیج فارس با هم همکاری اقتصادی داشته باشند این مساله بر امنیت منطقه تاثیر خواهد داشت.

وی در ادامه از نقش جامعه بین‌المللی در مساله غزه انتقاد کرد و گفت: برای اولین بار است که می‌بینیم ایجاد آتش‌بس در غزه بحث‌برانگیز می‌شود.

«محمد بن عبد الرحمان آل ثانی» تاکید کرد: تمرکز نباید تنها بر بحران‌های کوچک باشد، بلکه باید روی درگیری مهم‌تر در غزه تمرکز کرد.

وی درباره وضعیت کرانه باختری نیز تصریح کرد: آنچه در کرانه باختری اتفاق می‌افتد بهتر از وضعیت غزه نیست، چراکه شاهد کشتار هستیم و هیچ واکنشی از سوی جامعه بین‌المللی وجود ندارد.

نخست وزیر قطر تاکید کرد: در حال حاضر همه می‌دانند که تنها راه حل، راه حل «۲ دولتی» و تشکیل کشور فلسطین در مرزهای ۱۹۶۷ است. امروز اسرائیل همه چیز را در کرانه باختری کنترل می‌کند و تشکیلات خودگردان فلسطین آن را مدیریت نمی‌کند. ملت فلسطین تنها کسانی هستند که می‌توانند تصمیم بگیرند حماس را در حل اختلافات خود مشارکت دهند یا خیر و ما در این باره تصمیم گیرنده نیستیم.

نخست‌وزیر و وزیر خارجه قطر در این باره افزود: بهترین ایده این است که راه حل ۲ دولتی را دوباره روی میز بگذاریم و آمریکا نقش مهمی در آن ایفا می‌کند.

وزیر خارجه قطر همچنین گفت که عادی‌سازی روابط عربی با رژیم صهیونیستی بدون تشکیل دولت فلسطینی به منطقه کمک نخواهد کرد.
وی گفت که نشستن بر میز مذاکرات با اسرائیل منوط به پذیرش تشکیل دولت فلسطینی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۱۰-۲۷ ۰۸:۵۱

این موارد نمی تواند باعث تفرقه بین مسلمین در خصوص حمایت از غزه و مبارزه با اسرائیل شود چون اگر اقلیم کردستان و دولت مرکزی عراق از ایران بابت این حملات ناراضی هستند در عوض ایران هم پاسخ مناسب و موارد مشابه زیادی دارد همچون: اولا مکان مورد حمله قرار گرفته طبق اسناد و مدارک موجود مرتبط با موساد و اسرائیل بوده است ثانیا شاکی اصلی ایران است که چرا سال ها گروهک های تجزیه طلب و تروریستی که سوابق زیادی در جنایت بر ضد ملت ایران دارند بدون هیچگونه فشار و مزاحمتی در اقلیم کردستان عراق جا خوش نموده و انبارهایی از سلاح و مهمات و پایگاه آموزشی در آنجا دارند. ثالثا دولت عراق بابت آغاز گر بودن جنگ تحمیلی به ایران باید بدهی گذشته خود را به ایران تسویه می نمود که هنوز تسویه ننموده است. لازم به ذکر است اغلب گروههای تروریستی که در اهواز یا غرب کشور خصوصا مناطق کردنشین مشغول به ترور و انفجار در ایران هستند در خاک عراق آموزش دیده و تجهیز می گردند و این خلاف رسم همسایگی دوکشور می باشد ضمن آنکه طبق توافق امنیتی قبلی عراق با ایران می بایست اقلیم کردستان و دولت مرکزی عراق این تروریست ها و حامیان آنها را زودتر از عراق اخراج می نمود. در پایان متذکر می شوم که دشمنان ملت ایران و عراق هرگز به آرزوی خود که تفرقه بین امت اسلامی و خصوصا دوکشور ایران و عراق دست نخواهند یافت و اتحاد با حول محور آزادی قدس ادامه می یابد.