• سه‌شنبه / ۱۷ بهمن ۱۴۰۲ / ۱۳:۱۸
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 1402111712867
  • خبرنگار : 71664

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی شهید بهشتی مطرح کرد

وضعیت خوب ایران در دسترسی به مراقبت‌های اولیه بهداشتی

وضعیت خوب ایران در دسترسی به مراقبت‌های اولیه بهداشتی

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی شهید بهشتی با اشاره به وضعیت خوب کشورمان در برقراری دسترسی به مراقبت‌های اولیه بهداشتی، در عین حال درباره برگزاری همایش بین‌المللی پوشش همگانی سلامت خانواده و نظام ارجاع الکترونیک، توضیح داد.

به گزارش ایسنا، دکتر علیرضا زالی در «همایش بین‌المللی پوشش همگانی سلامت خانواده و نظام ارجاع الکترونیک» که صبح سه‌شنبه، ۱۷ بهمن ماه در وزارت بهداشت برگزار شد، اظهار کرد: همایش PHC for UHC، طی روزهای پانزدهم و شانزدهم اسفند ماه به میزبانی وزارت بهداشت در مرکز همایش‌های بین المللی جمهوری اسلامی برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه همایش بین‌المللی پوشش همگانی سلامت خانواده و نظام ارجاع الکترونیک از اهمیت فراوانی برخوردار است، افزود: مقصود از برگزاری این همایش بیان دستاوردها و تحقق اهداف مورد نظر است. ما با برگزاری این همایش در نظر داریم موضوع همگانی سلامت خانواده و نظام ارجاع و نقش این مؤلفه‌ها در تحقق نظام سلامت جهانی را بیان کنیم.

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی شهید بهشتی درباره دیگر اهداف همایش بین‌المللی پوشش همگانی سلامت خانواده و نظام ارجاع الکترونیک گفت: تبادل تجربیات از دیگر اهداف برگزاری این همایش بین‌المللی است. ما با برگزاری یک همایش بین‌المللی در نظر داریم تجربه‌های ایران و سایر کشورها را با یکدیگر به اشتراک بگذاریم.

وی ادامه داد: موضوع همکاری‌های مشترک را در کانون توجه قرار داده‌ایم؛ به همین دلیل، ترویج همکاری‌ها و تقویت ارتباطات از دیگر اهداف برگزاری همایش بین‌المللی پوشش همگانی سلامت خانواده و نظام ارجاع الکترونیک به حساب می‌آید.

زالی درباره برگزاری پنل‌های تخصصی در همایش بین‌المللی پوشش همگانی سلامت خانواده و نظام ارجاع الکترونیک گفت: پنج پنل تخصصی با موضوع‌های «پوشش همگانی سلامت و برنامه سلامت خانواده»، «مدیریت سلامت»، «آموزش عالی پزشکی»، «پژوهش در نظام سلامت» و «چشم‌انداز آینده» در این همایش برگزار می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی شهید بهشتی گفت: برگذاری همایش بین‌المللی پوشش همگانی سلامت خانواده و نظام ارجاع الکترونیک می‌تواند دستاوردهایی به همراه داشته باشد.

وی درباره دستاوردهای برگزاری این همایش بین‌المللی خاطرنشان کرد: با برگزاری این همایش انتظار داریم از ظرفیت‌های بین‌المللی استفاده کنیم و با یک گفتمان مشترک رو به جلو حرکت کنیم.

زالی ادامه داد: برگزاری همایش بین‌المللی پوشش همگانی سلامت خانواده نه تنها سبب تطابق مجدد می‌شود، بلکه سیستم‌های سلامت کشورها حداقل به مدت 10 سال با یکدیگر همکام می‌شوند. این همگام‌سازی می‌تواند منطبق بر نظام سلامت کشورها باشد.

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی شهید بهشتی گفت: دسترسی به مراقبت‌های اولیه بهداشتی از اهمیت فراوانی برخوردار است. بررسی‌ها بیانگر این است که دسترسی به مراقبت‌های اولیه بهداشتی می‌تواند موجب ایجاد تغییرات در اکوسیستم شود؛ با توجه به اینکه در دسترس نبودن مراقبت‌های اولیه موجب ایجاد تغییر می‌شود، مراقبت‌های اولیه می‌بایست در کانون توجه قرار گیرد.

وی با بیان اینکه وضعیت دسترسی به مراقبت‌های اولیه در کشورمان خوب ارزیابی می‌شود، افزود: برنامه «سلامت خانواده» را در کشور ایران اجرا کرده‌ایم و تجاربی به واسطه اجرای این برنامه به دست آورده‌ایم. برنامه سلامت خانواده توسط بهیاران انجام می‌شود و پزشکان بر آن نظارت دارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha