• دوشنبه / ۲۳ بهمن ۱۴۰۲ / ۱۷:۱۷
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 1402112316689
  • منبع : بازار

گلیسیرین چیست و چه کاربردهایی دارد

گلیسیرین چیست و چه کاربردهایی دارد

گلیسیرین مایعی بی بو و شفاف است و در انواع گیاهی و حیوانی و مصنوعی وجود دارد.

به گزارش ایسنا به نقل از آرکا شیمی، گلیسیرین Glycerin یا گلیسرول مایع بی بو و شفافی است . این ماده در انواع گلیسیرین گیاهی و حیوانی و مصنوعی وجود دارد. یک الکل سه عاملی است. این ماده به طور طبیعی در تمام حیوانات و مواد گیاهی به صورت ترکیبی به عنوان گلیسرید در چربی ها و روغن ها یا در فضاهای درون سلولی به عنوان لیپید وجود دارد. لیپیدها ترکیبات چرب، مومی یا روغنی هستند که در حلالهای آلی محلول و در حلالهای قطبی مانند آب نامحلول هستند.

گلیسیرین طبیعی مشتق شده از گیاهان و حیوانات و گلیسرول مصنوعی از منابع غیر تری گلیسیرید به دست می آید. بنابراین گلیسرول را در نوع طبیعی و مصنوعی دسته بندی می کنند. گلیسرول به عنوان یک ماده معطرکننده، عامل حالت دهنده مو، مرطوب کننده، عامل مراقبت از دهان، داروی مراقبت از سلامت دهان، محافظ پوست، عامل حالت دهنده پوست و مرطوب کننده، و عامل کاهش دهنده ویسکوزیته عمل می کند. این ماده به عنوان یک ماده آرایشی در غلظت های مختلف بی خطر است.

خواص گلیسیرین برای پوست

گلیسیرین با کشیدن آب از هوا برای حفظ رطوبت پوست و به حداقل رساندن اتلاف آب به سد پوستی کمک می کند. این ماده می تواند برای مدتی در پوست باقی بماند، که به پوست کمک می کند رطوبت خود را حتی زمانی که در معرض عوامل مخرب محیطی مانند آلودگی قرار می گیرد حفظ کند . این ماده به بهبود لک صورت کمک می کند،لایه برداری به معنی حذف سلولهای مرده از روی پوست، برای سفیدی صورت، بهبود زخم، آبرسانی به پوست و کاهش چین و چروک استفاده می شود.

مناسب برای انواع پوست: گلیسیرین برای انواع پوست از جمله پوست های حساس فوق العاده ملایم است و می تواند به کاهش ناراحتی موقت پوست کمک کند. این ماده غیر کومدون زا است، به این معنی که منافذ را مسدود نمی کند. از این ماده به عنوان مرطوب کننده بدن استفاده کنید. آنچه برای پوست صورت شما خوب است برای پوست بدن نیز خوب است! مرطوب کننده های بدن حاوی گلیسیرین برای پوست های خشک و تشنه عالی هستند.

محافظت از پوست: گلیسیرین از پوست محافظت می کند. این ماده با کمک به حفظ لایه محافظی پوست، مانعی بین پوست و عناصری ایجاد می کند که می تواند به آن آسیب برساند. خاصیت رطوبت رسانی این ماده باعث این محافظت می شود.

پوست را صاف می کند: گلیسیرین پوست را صاف می کند. خاصیت آبرسانی آن به ایجاد ظاهری صاف تر برای پوست کمک می کند.

لایه برداری از پوست: گلیسیرین از پوست لایه برداری می کند. گلیسیرین یک مرطوب کننده است و در فرآیند لایه برداری پوست، به بهبود درخشندگی پوست کمک می کند.

پوست را روشن می کند: گلیسیرین پوست را روشن می کند. بین خواص جوان‌سازی این ماده و توانایی آن در مرطوب‌کنندگی، گلیسیرین نقشی کلیدی در روشن و درخشان نگه‌داشتن پوست دارد.

خواص ضد پیری: خواص ضد پیری گلیسیرین برای پوست با آوردن رطوبت طبیعی پوست به سطح، به کاهش ظاهر خطوط و چین و چروک کمک می کند. 

به عنوان پاک کننده: گلیسیرین به عنوان یک پاک کننده موثر عمل می کند به احتمال زیاد صابون های گلیسیرین را دیده اید – آنها تقریباً شفاف هستند و در هنگام لمس کردن کرمی به نظر می رسند. این ماده بدون چربی و غیر کومدون زا، یک پاک کننده عالی برای افرادی است که تمایل به مسدود نشدن منافذ پوست خود دارند.

به عنوان یک تونر: گلیسیرین به عنوان یک تونر قابل استفاده است. گلاب و گلیسیرین از ترکیبات مراقبت از پوست هستند. آنها با هم هیدراتاسیون را به پوست باز می‌گردانند، بنابراین ما این ماده را در تونر توصیه می کنیم.

گلیسیرین در مواد غذایی

گلیسیرین یک شیرین کننده کم کالری است که 60 درصد شیرین تر از شکر است و برای شیرین کردن محصولات غذایی مانند آب نبات، آدامس و سایر شیرینی ها استفاده می شود.این ماده به حفظ رطوبت و حفظ ساختار در محصولات پخته شده مانند کیک، کلوچه و نان کمک می کند. گلیسیرین نگهدارنده ای است که با کاهش فعالیت آب به جلوگیری از فاسد شدن محصولات غذایی و افزایش ماندگاری آنها کمک می کند.

این ماده به عنوان حلال برای رنگ های خوراکی، طعم دهنده ها و عصاره ها استفاده می شود. این ماده به عنوان بافت دهنده برای بهبود حس دهان و قوام محصولات غذایی و نوشیدنی های کم چرب مانند آب میوه، پرکننده ها استفاده می شود. این ساختار در بستنی را ثابت می کند.

گلیسیرین چیست و چه کاربردهایی دارد

گلیسیرین در داروسازی

گلیسیرین به حفظ رطوبت در پوست، غشاهای مخاطی و سایر بافت ها کمک می کند. از آن به عنوان یک ماده در شربت های سرفه، دهان شویه ها و کرم های موضعی برای مرطوب کردن پوست استفاده می شود. این ماده یک حلال عالی برای بسیاری از مواد فعال دارویی است و برای تهیه داروهای مایع مانند اکسیرها و شربت ها استفاده می شود. این ماده شیرین کننده ای است که برای افزایش طعم برخی داروها و پوشاندن طعم های ناخوشایند استفاده می شود. این در پمادهایی که به صورت خارجی روی پوست در دیابت استفاده می شود یافت می شود.به عنوان روان کننده به صورت شیاف در یبوست استفاده می شود.

انتهای رپرتاژ آگهی

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha