• شنبه / ۲۸ بهمن ۱۴۰۲ / ۰۸:۵۸
  • دسته‌بندی: دفاعی - امنيتی
  • کد خبر: 1402112819525
  • خبرنگار : 71463

با شعار «اقتدار جهانی با همت ایرانی» انجام شد

برگزاری همایش ملی تبیین ابعاد و دستاوردهای ناوگروه ۸۶ نداجا

برگزاری همایش ملی تبیین ابعاد و دستاوردهای ناوگروه ۸۶ نداجا

همایش ملی تبیین ابعاد و دستاوردهای ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش با حضور مسئولان لشکری و کشوری در مرکز همایش‌های کوثر سازمان عقیدتی سیاسی ارتش برگزار شد.

به گزارش ایسنا، همایش ملی تبیین ابعاد و دستاوردهای ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش با شعار «اقتدار جهانی با همت ایرانی» با حضور مسئولان لشکری و کشوری، از صبح امروز - شنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۲  به مدت ۲ روز با حضور مسئولان لشکری و کشوری در مرکز همایش‌های کوثر سازمان عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی برگزار می‌شود. این همایش با هدف روشنگری، گفتمان‌سازی و بصیرت‌افزایی مأموریت ناوگروه ۸۶ نداجا برگزار خواهد شد.

ابعاد تجربیات و دستاوردهای راهبردی، سیاسی، امنیتی و دیپلماسی دریایی، ابعاد تجربیات و دستاوردهای فرهنگی و اجتماعی، ابعاد تجربیات و دستاوردها در حوزه هدایت و راهبری، ابعاد تجربیات و دستاوردها در حوزه دانش و تحرک، ابعاد تجربیات در دستاوردهای ارتباطی و تجهیزات الکترونیکی و ابعاد تجربیات و دستاوردهای لجستیکی و پشتیبانی دریایی از جمله محورهای برگزاری این همایش است.

همایش دستاوردهای ناوگروه 86 نقطه آغازین تولید علم و تجربه‌ نگاری نوین اقیانوس ‌پیمایی است

برگزاری همایش ملی تبیین ابعاد و دستاوردهای ناوگروه ۸۶ نداجا

حسین رضایی با بیان اینکه ۲۳۱ مقاله به دبیرخانه همایش ارسال و از آن میان، تعداد ۱۲۳ مقاله پذیرفته شده است، گفت: برگزاری اولین همایش دستاوردهای ناوگروه 86 نقطه آغازین تولید علم و تجربه‌نگاری نوین اقیانوس‌پیمایی در عرصه ملی و بین‌المللی خواهد بود.

دبیر همایش ملی تبیین ابعاد و دستاوردهای ناوگروه 86 نداجا گفت: در راستای تحقق رهنمودهای فرماندهی معظم کل قوا (مدظله‌العالی) مبنی بر ضرورت تبیین و تشریح ابعاد و دستاوردهای دریانوردی تاریخی ناوگروه 86 نیروی دریایی ارتش، با بهره‌گیری از جامعه نخبگان وصاحب‌نظرانِ عرصه‌های مختلف علمی، فرهنگی، اقتصادی، دیپلماسی و اجتماعی، سلسله نشست‌های گوناگون که بیانگر قدرت و اقتدار بین‌المللی کشور است برگزار شد.

وی تبیین ابعاد و دستاوردهای ناوگروه 86 نداجا افزود: بی شک آورده‌های فراوان این ماموریت تاریخی که دارای پیام صلح و دوستی برای جهانیان بود، خود سند مصوری از نگاه، اندیشه، فرهنگ و تمدن ایرانی اسلامی برای جامعه جهانی و گامی موثر در مسیر تمدن‌سازی ایران اسلامی است.

وی با تاکید بر اینکه با حضور امنیت‌ساز این ناوگروه در بستر اقیانوس‌ها، توانمندی بومی، امکانات علمی و تجهیزات دفاعی و نظامی که ناگفته پیداست، مقوِم دیپلماسی اقتصادی پویا و موثرکشور عزیزمان است، اضافه کرد: شایسته است اساتید، پژوهشگران و اندیشمندان، رسالت عظیم تبیین و تشریح علمی و عملی این حرکت قهرمانانه را در بین جامعه، جوانان و نخبگان تبیین و تشریح نمایند.

دبیر همایش ملی تبیین ابعاد و دستاوردهای ناوگروه 86 نداجا گفت: برگزاری اولین همایش دستاوردهای ناوگروه 86 نقطه آغازین تولید علم و تجربه‌نگاری نوین اقیانوس‌پیمایی در عرصه ملی و بین‌المللی خواهد بود.

وی اظهار کرد: محورهای علمی این همایش از جمله تبیین دستاوردهای راهبردی، سیاسی، فرهنگی، اجتماعی، امنیتی و راهبری در نظر گرفته شده است.
حسین رضایی گفت: امید است با برگزاری این‍گونه همایش‌های علمی و اثباتی، اصل ایجاد انگیزه و امید به آینده در بین جوانان و نخبگان نهادینه شود که این مهم در راستای تحقق منویات فرماندهی معظم کل قوا (مدظله‌العالی) است.

دبیر همایش ملی تبیین ابعاد و دستاوردهای ناوگروه 86 نداجا همچنین افزود: تعداد ۲۳۱ مقاله به دبیرخانه همایش ارسال و از آن میان، تعداد ۱۲۳ مقاله پذیرفته شده است.

امیر دریادار ایرانی: اقدام ناوگروه ۸۶ به شدت به تلاش‌های دشمن ضربه زد

برگزاری همایش ملی تبیین ابعاد و دستاوردهای ناوگروه ۸۶ نداجا

فرمانده نیروی دریایی ارتش در همایش ملی تبیین ابعاد و دستاوردهای ناوگروه ۸۶ نداجا با بیان اینکه نگاه امروز ما اقتصاد باید «اقتصادِ اقیانوسی» باشد، گفت: ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش، جایگاه ایران را به عنوان یک قدرت بزرگ در جهان اسلام و منطقه به تثبیت رساند.

امیر دریادار شهرام ایرانی با گرامیداشت یاد و خاطره حضرت امام خمینی (ره) و شهدای انقلاب اسلامی، گفت: امروز اگر بر قله‌های افتخار ایستاده‌ایم مرهون تلاش‍های شهدا است و امیدوارم اقدامات بعدی ما نیز سبب خشنودی همه شهدا و خانواده‌های آن‍ها شود.

وی افزود: از تمامی عزیزانی که امروز در این همایش حضور یافتند تا بتوانیم فرمان فرماندهی معظم کل قوا را در راستای تبیین بیشتر ابعاد ناوگروه ۸۶ اجرایی کنیم، تقدیر و تشکر می کنم.

فرمانده نیروی دریایی ارتش، عنوان کرد: آنچه در ناوگروه ۸۶ صورت گرفت، سبب اقتدار در تمامی حوزه‌ها شد و این موضوع به تمامی جهانیان ارائه شد، روزی که دشمن تلاش می‌کند به کشور ضربه بزند اقدام ناوگروه ۸۶ به شدت به تلاش های آن ها ضربه زد.

وی با تاکید بر این‌که «نقطه عطف جمهوری اسلامی ایران اجرایی کردن اقدام ناوگروه ۸۶ بود»، بیان کرد: در همان مقطعی که این ناوگروه در سواحل آمریکا و جهان پرچم ما را به اهتزاز در آورده بود جایگاه ایران را به عنوان یک قدرت بزرگ در جهان اسلام و منطقه به تثبیت رساند.

وی ادامه داد: پیش شرط توسعه دریامحور نگاه سیاست گذاران و برنامه ریزان به مقوله دریا است، استفاده پایدار از منابع اقیانوسی و دریایی سبب بهبود وضعیت معیشت و ایجاد اشتغال و در نهایت رشد اقتصادی خواهد شد.

فرمانده نیروی دریایی ارتش با تاکید بر این‌که «اقتصاد دریامحور و توسعه آن برای کشور ما بسیار پراهمیت است»، اظهار کرد: به معنای جامع کلمه، نگاه امروز ما به اقتصاد باید اقتصاد اقیانوسی باشد و باید برای رسیدن به آن تلاش کنیم و این امر مهم را باید هدف گذاری کنیم. اکثریت کشورها نگاهشان به اقتصاد اقیانوسی است چراکه این امر سبب شکوفایی خواهد شد و کشورهای در حال توسعه می‌توانند از این امر در جهت شتاب دهنگی کشور استفاده کنند. اقتصاد اقیانوسی موضوعی است که امروز گفتمان اقتصاد دریا را برای کشورها پر اهمیت کرده و در ۲۰ سال آینده همه موضوعات را پوشش خواهد داد.

وی با اشاره به فرمایش رهبر معظم انقلاب در مورد اهمیت دریا، گفت: ما نباید از سایر کشورها عقب بمانیم و لذا اگر آن ها در حال توسعه هستند ما هم باید به رشد بسیار بالا برسیم.

ساخت فیلم سینمایی و سمفونی ویژه بزرگداشت اقدام «ناوگروه ۸۶»

برگزاری همایش ملی تبیین ابعاد و دستاوردهای ناوگروه ۸۶ نداجا

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره اقدامات این وزارتخانه برای بزرگداشت اقدام «ناو گروه ۸۶» توضیحاتی ارائه کرد و گفت: سازمان سینمایی به زودی با تکمیل فرایند پیش‌تولید، کار ساخت فیلم سینمایی فاخری را برای این حماسه بزرگ آغاز خواهد کرد و علاوه بر آن دوستان حوزه موسیقی هم سمفونی ویژه این حماسه را در سالگرد این اتفاق اجرا خواهند کرد.

محمدمهدی اسماعیلی با تبریک اعیاد شعبانیه، گفت: افتخاری که ناو گروه ۸۶ برای ایران آفرید به گونه‌ای است که باید برای بزرگداشت آن ده‌ها جلسه در سطوح مختلف برگزار شود. ابعاد نظامی و فنی این حماسه توسط متخصصان امر واکاوی می‌شود، بنده از اثنای این اقدام در جریان آن قرار گرفتم و بر همین اساس تلاش کردیم با دوستان رسانه‌ای، کارگروهی را برای ثبت این اقدام تشکیل دهیم.

او تاکید کرد: در شورای فرهنگ عمومی کشور هم این روز را ثبت و تلاش کردیم این اتفاق مهم را وارد زندگی روزمره همه ایرانیان کنیم که با تلاش همکارانم در کمترین زمان این اتفاق رخ داد.

وزیر فرهنگ گفت: خیلی از موارد به دلیل فرایند طولانی این‌ کار (ثبت در تقویم) سال‌ها پس از وقوع عملی شد، اما به دلیل اهمیت موضوع، بلافاصله این کار در وزارت فرهنگ بررسی و انجام شد.

وی تصریح کرد: این اقدام به عنوان مولفه‌ای اقتدارآفرین موجب ایجاد فضای نشاط و امیدواری در کشور شد؛ باید توجه داشت این حرکت زمانی رخ می‌دهد که دشمن به دنبال پشیمان سازی و ندامت از گذشته‌ی افتخار آفرین و ناامید کردن مردم نسبت به آینده‌ غرور آفرین ایران است؛ به همین دلیل در چنین فضایی اقداماتی نظیر کار بزرگ ناوگروه ۸۶ جلوه بیشتری پیدا می‌کند.

وی افزود: ملت ایران ریشه‌های تاریخی چند هزار ساله دارد که برخلاف همه توانایی‌هایش در ۲۰۰ سال اخیر در مواجهه با غرب تحقیر شده بود و فعل خواستن را نمی‌توانست صرف کند و در همه حوزه‌ها به تمدن مغرب زمین نگاهی از پایین به بالا داشت.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، تصریح کرد: فرزندان ایرانی در حوزه فعالیت‌های نظامی در دوره رژیم گذشته تحقیر می‌شدند؛ نزدیک به ۶۰ هزار مستشار آمریکایی همه حوزه نظامی ایران را در اختیار گرفته بودند و فرزندان ایرانی را حداکثر در مناصب پایین قرار می‌دادند و نگاهی تحقیرآمیز به آنها داشتند.

اسماعیلی ادامه داد: انقلاب اسلامی فضای نوینی پدید آورد تا جایی که در بخش نظامی فرزندان ایران هشت سال با دست خالی در برابر همه استکبار ایستادند. این اتفاق در حالی رخ می‌داد که دشمن بعثی از همه امکانات و تجهیزات برخوردار بود؛ از سلاح مرگبار شیمیایی (که قدرت‌های اروپایی در اختیار آنان قرار می‌دادند) گرفته تا ابزارآلات جاسوسی پیشرفته.

وزیر فرهنگ تصریح کرد: ولی با همین دستان خالی برای اولین بار در دو سده اخیر جنگی رخ داد که یک وجب از خاک ایران کم نشد و مسیر افتخارآفرینی آنچنان ادامه پیدا کرد که امروز در زمینه ساخت تجهیزات نظامی جزء کشورهای انگشت شمار در حوزه فناوری‌های نوین هستیم.

وی با اشاره به قدرت موشکی و پهپادی ایران، افزود: امروز به  قدرت برتری تبدیل شده‌ایم که بسیاری از قدرت‌های سنتی و امروز دنیا محتاج تعاملات نظامی و دفاعی با ایران هستند.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، افزود: عده‌ای به ما اتهام می‌زنند به کشورهای دیگر سلاح پیشرفته می‌فروشیم این در حالی است که شرکت‌های اسلحه سازی آنها با ایجاد جنگ به حیات خود ادامه می‌دهند.

وزیر فرهنگ گفت: قدرت نظامی ما به حدی رسیده که فضای رسانه‌ای دنیا را بر سر چنین موضوعاتی حساس می‌کنند، این اقتدار را انقلاب اسلامی ایجاد کرده است و تغییر فضای فرهنگی و فکری کشور بر اساس «ما می‌توانیم» چنین نتایجی داشته است.

بنابر اعلام روابط عمومی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی وی در پایان، افزود: اقدامی که ناوگروه ۸۶ انجام داد از نمونه این اتفاقات است که برگ زرینی به کتاب قطور جمهوری اسلامی ایران اضافه کرد.

نگاه ما می‌توانیم یکی از دستاوردهای خیلی خوب ناوگروه 86 بود / هرجا وحدت کلمه باشد پیروزی  و موفقیت قرین آن خواهد بود 

برگزاری همایش ملی تبیین ابعاد و دستاوردهای ناوگروه ۸۶ نداجا

سخنگو و دبیر هئیت دولت در همایش ملی تبیین ابعاد و دستاوردهای ناوگروه 86 نداجا با اشاره به اینکه بعضی از دوستان با تردید به طرح  ماموریت ناوگروه ۸۶ نگاه می‌کردند اما نگاه ما می‌توانیم که یکی از دستاوردهای خیلی خوب این حرکت بزرگ بود و در امیر دریادار ایرانی و  تک تک اعضای ناو گروه ۸۶ کاملاً مشهود بود موجب انجام این ماموریت بزرگ شد.

علی بهادری جهرمی سخنگو و دبیر هئیت دولت امروز (شنبه ۲۸، بهمن) در همایش ملی تبیین ابعاد و دستاوردهای ناوگروه 86 نداجا که در مرکز همایش‍های کوثر سازمان عقیدتی سیاسی ارتش برگزار شد، با بیان اینکه توفیق پیدا کردم کمتر از یک شبانه روز مهمان ناوگروه ۸۶ باشم و غیر از گزارش‌هایی که شنیده بودیم و خوانده بودیم، خیلی روز خاطره انگیزی بود و نکاتی به ذهن من رسید  که چه عواملی باعث شد ناوگروه 86 نیروی دریایی از این ماموریت سخت و مهم که دور زدن به دور دنیا بود و حدود ۸ ماه  به طول انجامید سربلند بیرون آید که به بررسی  نکاتی در این زمینه می پردازم.

وی گفت: نکته اول فرماندهی نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران است که  در عین تخصص، تجربه و پیشکسوت بودن در حوزه تخصصی خود یک فرمانده کاملاً مردمی و دوست داشتنی در میان آحاد کارکنان نیروی دریایی است که با گوشت و پوست و  استخوان خود تخصص دریانوردی را لمس کرده است و احساس مشترکی با نیروهای خود دارد. مسئله دوم مقام معظم رهبری (مدظله‎العالی)هم به آن اشاره کردند «نگاه ما می‌توانیم» بود؛ حتی بعضی از دوستان با تردید به طرح  ماموریت ناوگروه ۸۶ نگاه می‌کردند اما نگاه ما می‌توانیم که یکی از دستاوردهای خیلی خوب این حرکت بزرگ و در امیر دریادار ایرانی و  تک تک اعضای ناو گروه ۸۶ کاملاً مشهود بود، موجب انجام این ماموریت بزرگ شد؛ خیلی جالب است آن روزی که من توفیق داشتم مهمان کارکنان ناوگروه ۸۶ بودم کارکنان ناوگروه خیلی علاقمند بودند که عملیات‌های بزرگتری را انجام دهند؛ نگاه ما می‌توانیم امروز در مجموعه‌های مختلف کشور به ویژه در نیروهای نظامی زنده شده است و یکی از الگو های ما می‌توانیم در نیروی دریایی ارتش کاملاً مشهود است.

وی اظهار داشت: مسئله سوم وحدت کلمه است وقتی عزیزان نیروی دریایی را در مجموعه‍های  مختلف و به طور خاص در ناو گروه  ۸۶ می‌دیدیم، ناظر بیرونی احساس می‌کند که داخل یک خانواده رفته است و این مسئله بسیار با ارزشی است؛ مجموعه‌های نظامی معمولاً صرفاً با شاخصه های اقتدار ،توان رزمی و انظباط نظامی و وجاهت رسمی شناخته شده‌اند که در کنار همه این‌ها که مجموعه نیروی دریایی در حد اعلا از آن برخوردار هستند، رسمیت‌ها و جدیت‌های نظامی هرگز مانع وحدت، مودت، دوستی ،عطوفت و رفاقت خانواده نیروی دریایی نشده است و  تصور نمی‌کردم وقتی  وارد یک یگان نظامی بشوم با  یک همچین رفاقت و  نزدیکی مواجه شوم.

سخنگوی دولت خاطر نشان کرد:  هرجا وحدت کلمه باشد پیروزی و موفقیت قرین آن خواهد بود  که جزو ویژگی‌های متمایز این ناو گروه و مجموعه دلاور مردان نیروی دریایی است که باید قدر آن را دانست.نکته آخر اخلاق شگرف و دوست داشتنی فرماندهان  و سایر کارکنان نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران است که یکی از تمایزهای اساسی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران با سایر نیروهای مسلح ارتش‌های جهان به شمار می‍رود. این دوره ۲۳۲ روز یک دوره تعلیم و تربیت و یک دوره رشد فضائل اخلاقی برای اعضای ناو گروه بود که به واسطه حس مودتی که در  بین کارکنان ناوگروه ایجاد شده  حتی کسانی که در طول ماموریت دچار کسالت شده بودند  علاقه داشتند  به ماموریت ادامه بدهند.

وی خاطرنشان کرد: تک تک اعضای ناوگروه  یک مربی اخلاق شده بودند و اگر ابتدای حرکت ناوگروه یک متربی اخلاقی بودند، انتهای سفر تک تک اعضای ناوگروه یک مربی اخلاق بودند که این امر نشان می‌دهد نیروهای مسلح ما پیشرو بودنشان در فضایل اخلاقی محدود به ۸ سال دفاع مقدس نبوده و نیست.

پیش نیاز توسعه دریامحور، امنیت دریایی است/ نیروی دریایی ایران قدرت اول در منطقه است

محمدباقر ذوالقدر با تاکید بر اینکه پیش نیاز توسعه دریامحور، امنیت دریایی است گفت: در بستر امنیت است که پیشرفت و توسعه حاصل خواهد شد؛ چراکه در خصوص توسعه دریامحور بی‌واسطه با تهدیدات دشمنان و رقبا مواجه هستیم.

 دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام صبح امروز (شنبه) در همایش ملی تبیین ابعاد و دستاوردهای ناوگروه 86 نیروی دریایی ارتش که در سالن همایش کوثر سازمان عقیدتی سیاسی ارتش برگزار شد، ضمن قدردانی از نیروی دریایی ارتش در راستای برگزاری این همایش، گفت: نیروی دریایی ارتش با این اقدام بزرگ موقعیت نداجا را در سطح دنیا به عنوان یک قدرت بزرگ جهانی مطرح کرد و دست بلند جمهوری اسلامی را در دریا به دنیا نشان داده و برای اولین بار ایران را در باشگاه قدرت های بزرگ دریایی جهان قرار داد. درباره توسعه مسائل دریامحور در دین ما نکات بسیار مهمی گفته شده است و در آیاتی از قرآن هم به این موضوع مهم تاکید شده است.  امروز بیشترین منبع غذا، بیشترین مواد خام برای تولید و... همگی از دریا است و بنا بر تاکید قرآن باید آن ها را از دریاها استخراج کنیم.

وی با تاکید بر اینکه کشتی های بزرگ همچون کوه و حرکت آن ها آیه و نشانه الهی است و این کشتی ها از نعمت های خداوند است، گفت: در روایات اهل بیت هم همچون آیات قرآن درباره دریا و لزوم استفاده از آن سخن گفته شده است‌. پیامبر اکرم(ص) زمانی که می‌خواهد درباره اهل بیت مثال بزند از کشتی نام می‌برد «مثل اهل بیت من همچون کشتی نوح است، هر آنکه سوار بر این کشتی شود نجات پیدا می‌کند و هرآنکه دوری کند غرق خواهد شد.»

وی با بیان این‌که «از نعمت کشتی غربی ها به خوبی استفاده کردند»، گفت: در دوران استعمار، غربی ها بر کشتی ها سوار شدند و بر دیگر کشورها تسلط پیدا کردند. در دوران معاصر آمریکا تحت تاثیر نظریه ای در مورد قدرت دریایی، با تشکیل ناوگان های بزرگ بر اقیانوس های بزرگ مسلط شد؛ البته بعد از آن ها کشور چین هم با استفاده از ظرفیت دریایی خود از طریق بنادر توانست یک جهش اقتصادی در کشورش ایجاد کند. ایران چه در گذشته و چه در سال های بعد از انقلاب گرفتار غفلت تاریخی شد و از این موضوع مهم با وجود ظرفیت های بزرگ بهره کافی نبرد. اخیرا با توصیه و تأکید رهبر معظم انقلاب، سیاست های توسعه دریامحور ابلاغ شد و این امر مبنای کار جمهوری اسلامی برای توسعه قرار گرفت و لذا در همین سیاست ها ذکر شده است که برای ۱۰ سال، رشد اقتصاد دریا باید دو برابر رشد اقتصادی کشور باشد.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: امیدواریم با پیاده شدن این سیاست ها و تلاش دولت و دستگاه ها این غفلت تاریخی و عقب ماندگی جبران شود و از ظرفیت دریاها برای توسعه کشور استفاده کنیم. در اینجا جا دارد از امیر ایرانی فرماندهی نیروی دریایی ارتش در خصوص کمک‍های بی‍دریغ ایشان در راستای تبیین راهبردها و سیاست های توسعه دریامحور تشکر و قدردانی داشته باشم.

وی با تاکید بر این‌که «پیش‍نیاز توسعه دریامحور، امنیت دریایی است» گفت: در بستر امنیت است که پیشرفت و توسعه حاصل خواهد شد؛ چراکه در خصوص توسعه دریامحور بی‌واسطه با تهدیدات دشمنان و رقبا مواجه هستیم. جمهوری اسلامی در بحث امنیت دریایی به برکت دفاع مقدس پیشتاز است، به جرأت می توان گفت نیروی‌ دریایی ارتش و سپاه قدرت اول دریایی منطقه را شکل داده‌اند. امروز حریف ما نیروی دریایی کشورهای منطقه نیستند؛ زیرا قدرت اول در منطقه نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران است و ما قدرت های بزرگ را حریف خودمان می‌دانیم.

وی بیان کرد: توانمندی های نیروی دریایی ارتش در امنیت کشتیرانی در دریای عمان و بالای مدار ۱۰ درجه و در اقیانوس هند و سایر اقیانوس ها بسیار پر اهمیت بوده و همچنین حضور در دریای سرخ برای مقابله با دزدی دریایی که به یک معضل بین المللی تبدیل شده بود با حضور نیروی دریایی ارتش این مشکل حل شد و همچنان این حضور باقی است. انجام مأموریت های جسورانه و شجاعانه توسط نیروی دریایی ارتش از جمله برگزاری رزمایش های مشترک با قدرت های دریایی بزرگ همچون روسیه و چین و نیز سفر افتخارآمیز ۳۶۰ درجه با ناو گروه ۸۶ برای نخستین بار، این ها همگی نمایشگر تغییر و ارتقا تراز قدرت دریایی جمهوری اسلامی است.

ذوالقدر با اشاره به این‌که «باید با حضور در دریا و توسعه قابلیت‌های ساحلی خودمان با اجرا سیاست های توسعه دریامحور اثبات کنیم»، گفت: دریا و اقیانوس ثروت عمومی و خدادادی است و همه ملت ها و کشورها و به ویژه کشورهای ساحلی از آن برخوردار بوده و باید به آن دسترسی داشته باشند. این ثروت برای قدرت های استکباری نیست و برای همه ملت ها است. امیدواریم با تحقق این سیاست ها و با عزم و اراده ای که در نیروی های مسلح جمهوری اسلامی موجود است، بتوانیم این سیاست ها را پیش ببریم و آن را مبنا توسعه کشور و عبور از مشکلات قرار دهیم.مأموریتی که شما آغاز کردید در اوج ناباوری نه تنها از سوی دشمنان که از سوی خودی ها هم کسی باور نمی‌کرد این امر به سرانجام برسد، سفر دور دنیا آن هم با یک ناوگروه با تناژ پایین که شدنی هم نبود اما شما دلاورمردان نیروی دریایی با همه سختی ها و در اوج ناباوری آن را اجرایی کردید.

وی تأکید کرد: باید بر اساس فرمانی که نیروی دریایی ارتش دریافت کرده است بتوانیم حضور دائمی خود را در اقیانوس های مختلف برای دفاع از منافع کشور و تامین امنیت دریایی جمهوری اسلامی صورت دهیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha