• دوشنبه / ۳۰ بهمن ۱۴۰۲ / ۱۰:۰۸
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1402113021203
  • خبرنگار : 71496

عباس: هدف اسرائیل از پافشاری بر جنگ به ویژه در رفح، تحمیل کوچ اجباری است

عباس: هدف اسرائیل از پافشاری بر جنگ به ویژه در رفح، تحمیل کوچ اجباری است

رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین ضمن هشدار نسبت به شرایط خطرناک شهر رفح تاکید کرد که هدف رژیم صهیونیستی از پافشاری بر تداوم جنگ در نوار غزه به ویژه در شهر رفح تحمیل کوچ اجباری است.

به گزارش ایسنا، محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین در ابتدای نشست مقامات و سران فلسطینی در شهر رام‌الله اظهار کرد: کابینه نتانیاهو (نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی) و ارتش رژیم اشغالگر هنوز بر تداوم جنگ خصمانه خود علیه شهرهای مختلف نوار غزه به ویژه شهر رفح با هدف تحمیل کوچاندن اجباری شهروندان اصرار دارند، مساله‌ای که نه ما و نه برادران ما و جهان هرگز آن را قبول نخواهیم کرد.

عباس در ادامه گفت: شرایط در رفح به خودی خود بی‌نهایت خطرناک و دشوار است به شکلی که به اقدامات فوری سران فلسطین نیاز دارد.

رژیم صهیونیستی در حال حاضر اعلام کرده که قصد آغاز عملیات زمینی علیه شهر رفح واقع در جنوب نوار غزه را دارد، پس از آنکه تل‌آویو با طرح این ادعا که رفح منطقه‌ای امن است، ساکنان شمال نوار غزه را به زور به آنجا کوچاند و اکنون مملو از جمعیت آوارگان است.

به گزارش خبرگزاری رسمی فلسطین (وفا)، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین افزود: این نشست را به بررسی شرایط مردم‌مان در کرانه باختری و نوار غزه اختصاص می‌دهیم، آنها در آنجا ماه‌ها است که با حملات مستمر اسرائیل روبه‌رو هستند، این جنگ شامل کشتار و تخریب و ویرانی و تلاش برای کوچاندن مردم ما از سرزمین‌شان بوده و دشمن در راستای این اهداف تلاش می‌کند.

او در ادامه گفت: مقامات فلسطین امروز برای بررسی این موضوع جمع شدند تا از این حملات و تجاوزات ممانعت کرده و هرگونه اقدامی در راستای بیرون کردن ملت فلسطین از سرزمین و کشورش را متوقف کنند.

عباس درباره مسایل داخلی نیز بر تداوم تلاش‌ها برای تقویت اتحاد ملی در چارچوب سازمان آزادی‌بخش فلسطین به عنوان تنها نماینده قانونی ملت فلسطین که غیر از آن نماینده دیگری وجود ندارد، تاکید کرد.

همچنین رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین بر پایبندی به برنامه سیاسی سازمان آزادی‌بخش که آن را شوراهای ملی پیاپی تصویب کردند و نیز تعهدات بین‌المللی آن و نیز تعهد به اصل حاکمیت واحد، قانون واحد، سلاح قانونی واحد و نیز مقاومت مردمی مسالمت‌آمیز تاکید کرد.

او در ادامه نیز از فراخوان روسیه از گروه‌های فلسطینی برای حضور در گفتگوی مسکو در تاریخ ۲۶ فوریه جاری جهت برداشتن موانع پایان دادن به تفرقه، برقراری آشتی ملی، یکپارچگی رویکرد ملی برای مقابله با چالش‌های پیش روی مردم و مساله فلسطین استقبال کرد.

اختلاف‌نظر میان گروه‌های فلسطینی از سال ۲۰۰۷ میان جنبش حماس که کنترل نوار غزه را در دست دارد و جنبش فتح که ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین را برعهده دارد، به وجود آمد.

در نشست مقامات فلسطین تشکیل کمیته‌ای برای تدوین یک سند کار و طرح اقدامی برای متوقف کردن حملات رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه و کرانه باختری از جمله قدس و تلاش برای جلب حمایت بین‌المللی از به رسمیت شناختن کشور فلسطین و توقف اشغالگری به تصویب رسید.

در این نشست اعضای دو کمیته اجرایی سازمان آزادی‌بخش فلسطین و کمیته مرکزی جنبش فتح و اعضای دبیرخانه گروه‌های سازمان آزادی‌بخش و تعدادی از وزرای کابینه تشکیلات خودگردان و نیز روسای دستگاه‌های امنیتی، مفتی قدس و چند تن از چهره‌های مسیحی و علمای مسلمان حضور داشتند.

از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ رژیم صهیونیستی جنگ ویرانگری را علیه نوار غزه آغاز کرده که تاکنون موجب شهادت ده‌ها هزار غیرنظامی که بیشترشان زن و کودک هستند و بروز یک فاجعه‌ انسانی بی‌سابقه در این منطقه و ویرانی گسترده زیرساخت‌های آن شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha