• چهارشنبه / ۲ اسفند ۱۴۰۲ / ۲۳:۰۰
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1402120201643
  • خبرنگار : 71621

رایزنی وزیر خارجه آمریکا با رئیس‌جمهور برزیل درباره غزه و اوکراین

رایزنی وزیر خارجه آمریکا با رئیس‌جمهور برزیل درباره غزه و اوکراین

آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا با لولا داسیوا، رئیس‌جمهور برزیل دیدار و درباره تلاش‌ها برای دستیابی به صلح در غزه و اوکراین رایزنی کرد.

به گزارش ایسنا، آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا در روز چهارشنبه در دیدار با لولا داسیلوا، رئیس‌جمهور برزیل عنوان کرد که واشنگتن با اظهارات اخیر این رئیس‌جمهور در رابطه با جنگ رژیم صهیونیستی در نواز غزه موافق نیست.

یک مقام ارشد وزارت خارجه آمریکا درباره دیدار بلینکن و داسیلوا گفت: این تبادل نظری صادقانه بود. وزیر خارجه تصریح کرد که با آن اظهارات موافق نیست.

دفتر ریاست‌جمهوری برزیل نیز اعلام کرد که در این دیدار که در حدود ۲ ساعت به طول انجامیده است، درباره گستره‌ای از مسائل از جمله نشست گروه ۲۰ و تلاش‌های برای دستیابی به صلح در غزه و اوکراین صحبت شده است.

دفتر داسیلوا افزود که وی در این دیدار بر تعهد خود نسبت به صلح و پایان درگیری‌ها در اوکراین و نوار غزه تاکید داشته است.

بر اساس دفتر ریاست‌جمهوری برزیل، طرفین همچنین درباره تشکیل کشور فلسطین به توافق رسیدند.

در پی اظهارات «لوئیس ایناسیو لولا داسیلوا» رئیس‌جمهور برزیل که در اجلاس اتحادیه آفریقا در آدیس آبابا در جمع خبرنگاران گفته بود آنچه در نوار غزه رخ می‌دهد جنگ نیست بلکه یک نسل‌کشی و یادآور اقدامات «آدولف هیتلر» رهبر آلمان نازی است، «ییسراییل کاتس» وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی در واکنش گفت: «ما نه می‌بخشیم و نه فراموش می‌کنیم. این یک حمله جدی یهودی‌ستیزانه است.»

رییس جمهور برزیل ضمن انتقاد از تعلیق کمک‌ برخی کشورها به آژانس کار و امدادرسانی به آوارگان فلسطین (آنروا) گفته بود: کمک‌های انسانی را به مردمی که دهه‌هاست تلاش می‌کنند کشور خود را بسازند، تعلیق نکنید. جنگ میان سربازان با سربازان نیست. این جنگی میان ارتش بسیار آماده با زنان و کودکان است.

رژیم صهیونیستی در پی عملیات «طوفان الاقصی»، غزه را  با هدف «نابودی» حماس که از گروه‌های جنبش مقاومت فلسطین است، مورد حملات گسترده نظامی قرار داده که منجر به کشته شدن بیش از ۲۸ هزار نفر از فلسطینیان شده است. بیشتر قربانیان این حملات زنان و کودکان هستند.

طبق گزارش سازمان ملل، حملات رژیم صهیونیستی به غزه ۸۵ درصد از جمعیت این منطقه را در شرایطی آواره ساخته است که کمبود شدید مواد غذایی، آب سالم و دارو در آن وجود دارد. ۶۰ درصد از زیرساخت‌های حیاتی این منطقه نیز آسیب دیده یا ویران شده‌اند.

افزون بر این، اعلام برنامه رژیم صهیونیستی در روزهای اخیر برای گسترش حملات زمینی به شهر رفح در جنوب غزه که شمار زیادی از آوارگان غزه به آن گریخته‌اند و تنها پناه آن‌ها به شمار می‌رود، نگرانی‌های گسترده بین‌المللی را در پی داشته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha