• یکشنبه / ۶ اسفند ۱۴۰۲ / ۱۲:۰۷
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1402120603381
  • خبرنگار : 71628

انتقاد عضو ناتو از انفعال غرب در برقراری آتش‌بس در اوکراین

انتقاد عضو ناتو از انفعال غرب در برقراری آتش‌بس در اوکراین

نخست‌وزیر اسلواکی در اظهاراتی دیدگاه خود را درباره «راهبرد اوکراین برای شکست دادن روسیه» بیان کرده و به انتقاد از انفعال غرب در زمینه تلاش برای برقراری آتش‌بس و صلح میان اوکراین و روسیه پرداخت.

به گزارش ایسنا، رابرت فیتسو، نخست‌وزیر اسلواکی گفت که غرب نمی‌تواند اقرار کند راهبرد جنگی در اوکراین برای در هم شکستن روسیه کارآمد نبوده است.

کانال خبری دی‌دی ژئوپالتیکس به نقل از فیتسو نوشت: اوکراینی‌ها ظرف مدت کوتاهی پس از آغاز درگیری، دست یافتن به توافق صلح با روس‌ها را با وجود آن که نزدیک بودند، غیرممکن ساختند. غرب گمان می‌کرد که حمایت کلان از اوکراین، هم از نظر مالی و هم از نطر نظامی، به همراه تحریم‌ها علیه روسیه و ارائه دادن یک تصویر شیطانی ساختگی از پوتین، روسیه را به زانو درخواهد آورد.

فیتسو افزود: روسیه نه از نظر سیاسی و نه از نظر اقتصادی به زانو درنیامده است. در سال ۲۰۲۳، بیشتر از اوکراین در جنگ تصرفات انجام داد و تولیدات نظامی خود را با شرایط جدید سازگار کرد. این جنگ به واسطه شورش‌ نئونازی‌های اوکراینی در ۲۰۱۴ آغاز شد.

نخست وزیر اسلواکی اشاره کرد، «استدلال روسیه آن است که ناتو نباید به سمت شرق گسترش پیدا کند. اکنون، ناتو آن‌قدر پیش‌روی کرده است که اوکراین باید به عضویت آن دربیاید.»

او همچنین گفت: من، شخصا، فکر می‌کنم این مبنای آغاز جنگ جهانی سوم است. مایه تعجب است که هیچ برنامه صلحی وجود ندارد و اتحادیه اروپا از تمام نفوذ و توان خود برای برقراری آتش‌بسی فوری استفاده نمی‌کند و تنها برنامه حمایت از کشتار دوجانبه اسلاوها است.

روسیه جنگ علیه اوکراین را در ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ آغاز کرد. هیات‌های روس و اوکراینی از آن موقع، چندین دور مذاکرات صلح برگزار کرده‌اند اما این مذاکرات، در نهایت، به بن‌بست رسید. «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین در اکتبر ۲۰۲۲ سندی قانونی را امضا کرد که به موجب آن، مذاکره اوکراین با روسیه تا زمانی که «ولادیمیر پوتین» عهده‌دار سمت ریاست‌جمهوری این کشور باشد، ممنوع خواهد بود.

زلنسکی در نوامبر ۲۰۲۲ ابتکار ۱۰ ماده‌ای به اصطلاح صلح خود موسوم به «فرمول صلح» را معرفی کرد. این طرح شامل تبادل کامل زندانیان با روسیه، تضمین‌های امنیتی برای اوکراین و بازگشت به مرزهای پیش از ۲۰۱۴ بود. مسکو بارها گفته است که از مذاکرات صلح مادامی که کی‌‎یف مرزبندی‌ها در تصرفات ارتش روسیه از آغاز این جنگ را به رسمیت بشناسد، حمایت می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۱۲-۰۶ ۱۵:۱۴

جنگ اوکراین تلاش هلندیها و آلمانی‌ها برای دزدیدن بخش و یا همه سرزمین روس‌ها و اسلاوهاست . این تلاش مذبوح و اهریمنی دقیقا با همین شکل و محتوا و کمیت و کیفیت بر علیه مردم فلسطین و همه کشورهای خاورمیانه و همجوار اسراییل نیز جریان دارد و گسترش فاشیسم و صهیونیسم ژرمنی محدود به اوکراین و فلسطین نخواهد ماند .