• پنجشنبه / ۲۴ اسفند ۱۴۰۲ / ۱۴:۲۲
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 1402122417358
  • خبرنگار : 50105

بازارهای غرق در گندم روسیه

بازارهای غرق در گندم روسیه

منابع تجاری با آگاهی از معاملات اظهار کردند که واردکنندگان گندم چینی حدود یک میلیون تن واردات گندم استرالیا را لغو یا به تعویق انداخته‌اند زیرا ذخایر رو به رشد جهان قیمت‌ها را پایین می‌آورد.

به گزارش ایسنا، کاهش قیمت جهانی گندم به کمترین حد خود در حدود سه سال‌ونیم گذشته، چین، خریدار شماره یک گندم در جهان را وادار می‌کند تا پس از خریدهای بزرگ در سراسر جهان در اواخر سال گذشته و اوایل سال ۲۰۲۴، محموله‌های خود را لغو کند. دولت آمریکا از لغو بیش از ۵۰۰ هزار تن گندم آمریکا به چین از هفته گذشته خبر داد.

یکی از تاجران در سنگاپور در یک شرکت بازرگانی بین‌المللی که گندم استرالیا را به آسیا می‌فروشد گفت خریداران چینی برخی از معاملات گندم استرالیا را لغو کرده‌اند و همچنین زمان حمل‌ونقل را از سه‌ماهه اول به سه‌ماهه بعد منتقل کرده‌اند.

قیمت آتی گندم شیکاگو در سال ۲۰۲۴ بیش از ۱۴ درصد کاهش یافته است و به دلیل عرضه جهانی فراوان به پایین‌ترین حد خود از آگوست ۲۰۲۰ رسیده است. منابع گفتند که کاهش شدید قیمت‌ها محتمل‌ترین دلیل برای لغو محموله‌های استرالیا و ایالات‌متحده توسط چین است و برخی از آنها به عرضه بیش از حد در بازار داخلی این کشور به دنبال واردات زیاد اشاره می‌کنند.

روسیه، صادرکننده شماره یک، بازار جهانی را با گندم ارزان پر می‌کند زیرا موجودی انبارها را قبل از برداشت محصول مورد انتظار کاهش می‌دهد. داده‌های Refinitiv نشان می‌دهد که قیمت‌های معیار صادرات گندم روسیه در این هفته برای اولین بار از آگوست ۲۰۲۰ به زیر ۲۰۰ دلار در هر تن کاهش یافت که پایین‌ترین قیمت اوایل ماه مارس از سال ۲۰۱۷ است.

طبق گزارش رویترز، وزارت کشاورزی ایالات متحده (USDA) اعلام کرد که پیش‌بینی می‌شود روسیه در سال زراعی که در ۳۱ می به پایان می‌رسد، رکورد ۵۱ میلیون تن گندم صادر کند که این رقم در سال گذشته ۴۷.۵ میلیون تن بود. برخی از خریداران چینی که خرید خود را لغو یا به تعویق انداخته‌اند، جریمه‌هایی را به شکل هزینه حمل به تامین‌کنندگان استرالیایی پرداخت می‌کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۳-۰۱-۰۱ ۱۴:۵۵

این خبر به ما هشدار میده باید جهت حمایت از کشاورز داخل به سمت بهره وری زمین های کشاورزی حرکت کنیم .