• یکشنبه / ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ۱۳:۵۷
  • دسته‌بندی: تشکل‌های دانشجویی
  • کد خبر: 1403020906597
  • خبرنگار : 71662

شهبازی در اجتماع بزرگ دانشگاهیان علم و صنعت؛

دانشجویان در دانشگاه‌های آمریکا به این نتیجه رسیده‌اند که باید اعلام کنند که پادشاه هویت ندارد

دانشجویان در دانشگاه‌های آمریکا به این نتیجه رسیده‌اند که باید اعلام کنند که پادشاه هویت ندارد

عضو اسبق جنبش عدالتخواه دانشجویی گفت: در قلب دانشگاه‌های آمریکا، دانشجویان آمریکایی که پدران آن‌ها از مسئولین این کشور و نسل بعدی این مسئولان هستند، به این نتیجه رسیده‌اند که باید با صدای بلند اعلام کنند که پادشاه هویت ندارد و تصویر ساخته شده فرو ریخته شده است.

به گزارش ایسنا، اجتماع بزرگ دانشگاهیان علم و صنعت با عنوان «اعلام همبستگی با دانشجویان آزادی‌خواه جهان در حمایت از مردم مظلوم فلسطین» ظهر امروز در مقابل دانشگاه علم و صنعت برگزار شد.

محمدصادق شهبازی، عضو اسبق جنبش عدالتخواه دانشجویی در این اجتماع دانشجویی اظهار کرد: در کشور خودمان عده‌ای روشنفکر و غرب‌زده وجود دارند که در تلاشند جای شهید و جلاد را عوض کنند. تصویری از زمان مشروطه تا به امروز از کشورمان ارائه و غرب را گل و بلبل جلوه می‌دهند؛ اما همین تصاویری که امروز می‌بینید، اول دهه هفتاد اعتراضات برای جنگ ویتنام نیز اتفاق افتاد و همین تصویر از اعتراضات در اروپا که برای ما در ایران جای تعجب داشت و در مقر اتحادیه دانشجویی قرار گرفت، چهار دانشجو را کشتند که آمریکا در امور ویتنام دخالت نکند.

وی افزود: در کشور ما و کشورهای دیگر از جنس ما عده‌ای هستند که دو قرن است غرب را بسیار بدون اشکال جلوه می‌دهند و ادعا دارند که ما هیچ چیز نداریم و در بحران هستیم؛ اما غرب نقطه‌ای تمام و کمال است. این اعتراضات در دانشگاه‌های درجه دو آمریکا اتفاق نمی‌افتد؛ بلکه در دانشگاه‌هایی که طبقه بالای آمریکا و مسئولین آمریکا در آن‌ها به تحصیل مشغولند، اتفاق افتاده است.

به گفته شهبازی در حال حاضر ذات استکبار نسبت به بقیه، زورگویی و .... در حال نمایان شدن است. در کشورهایی همچون ایران عده‌ای در تلاشند تا آمریکا را بزک کنند ولی در قلب دانشگاه‌های آمریکا، دانشجوهای آمریکایی که پدران آن‌ها از مسئولین این کشور و نسل بعدی این مسئولان هستند، به این نتیجه رسیده‌اند که باید با صدای بلند اعلام کنند که پادشاه هویت ندارد و تصویر ساخته شده فرو ریخته شده است.

وی گفت: ۳۴ هزار نفر کشته‌های رسمی غزه و بین ۸ تا ۱۰ هزار نفر جمعیت کسانی است که مفقودالاثر شده‌اند و حدود ۱۰۰ هزار نفر مجروح شده‌اند. این نظم جدید جهانی که مقام معظم رهبری نیز به آن اشاره کردند؛ یعنی آن تصویری که در طول ۲ قرن به زور استعمار و نسل کشی و بزک برده‌های فکری آن‌ها در کشورهای جهان سوم و جهان اسلام ساختند در حال فروپاشی است.

شهبازی تاکید کرد: دیگر تصویر قوی آن‌ها از بین رفته است. در کشور خودمان هم وقتی بحث ایجاد نظم مطرح می‌شود، افرادی هستند که فریاد دموکراسی و حقوق بشر سر می دهند؛ اما مدعیان حقوق بشر تصویر خود را از دست داده‌اند و افرادی از دل همین تصویر می‌گویند که این تصویر تغییر کرده است. این نظمی که به زور بمب اتم، برده‌گیری و ادم کشی و به وسیله‌ اینکه برده‌های فکری آن‌ها در جهان سوم و کشورهای اسلامی این نظم را تصویرسازی می‌شود دیگر پایه و اساسی ندارد.

وی ادعا کرد: این اتفاقی که در آمریکا رخ داده از سال ۱۹۷۲ بی سابقه است. جوان های آمریکایی که در جنگ ویتنام کشته شده بودند و این دانشجوها در آن زمان وجدانشان روشن شد؛ اما بسیاری از آن ها کشته شدند و امروز در همان دانشگاه ها افرادی که جزو ذینفعان جنگ غزه هستند، به خاطر ظلمی که در غزه اتفاق می افتد ایستاده اند و تجمع می کنند.

عضو اسبق جنبش عدالتخواه دانشجویی ادامه داد: کسانی که به دیگران درس دموکراسی و حقوق بشر و آزادی می دادند، امروز اساتید دانشگاه های آمریکا زنجیره های انسانی در برابر دانشجویان و جوانان ایجاد کرده اند که در مقابل ارتش گارد ملی ایستاده اند. این اتفاقات در دانشگاه های برتر اتفاق می افتد.

وی افزود: نظم جدیدی که ما می گوییم یعنی جهان در آستانه تغییر است و آن تصویری ما می سازیم شکست. در اعتراضات اخیر آمریکا نیز استطوره دموکراسی و حقوق بشر و آزادی  از بین رفت و دیگر نمی توانند به کسی درس حقوق بشر بدهند؛ چراکه در دل خودشان جوان ها اعلام می کنند که این تصویر و مجسمه آزادی پوچ است.

شهبازی گفت: این اعتراضات به این معناست که تمام تصاویر ساخته شده تغییر خواهد کرد. ما در کنار تمام کسانی هستیم که برای تغییر نظم موجود در دنیا تلاش می کنند. نظم موجود در طوفان الاقصی و در آمریکا به هم ریخت و نیازی به یک رخداد نظامی نیست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha