• دوشنبه / ۲۴ آذر ۱۴۰۴ / ۱۲:۱۹
  • دسته‌بندی: آسیا و اقیانوسیه
  • کد خبر: 1404092415910
  • خبرنگار : 71443

بنگلادش سفیر هند را احضار کرد

بنگلادش سفیر هند را احضار کرد

بنگلادش سفیر هند را به دلیل نگرانی‌ها درباره انتخابات، به‌ویژه پس از تلاش برای ترور فعال سیاسی احضار کرد و خواستار همکاری دهلی دراین زمینه شد.

به گزارش ایسنا، پس از سوءقصد به جان یک فعال سیاسی بنگلادشی در بحبوحه نگرانی‌ها در مورد تلاش‌ها برای بی‌ثبات کردن این کشور، وزارت امورخارجه بنگلادش سفیر هند در داکا را احضار کرد تا نگرانی خود را در مورد اجازه دادن به «شیخ حسینه» نخست‌وزیر سابق فراری بنگلادش برای تضعیف انتخابات ماه فوریه منتقل کند.

مقامات وزارت امور خارجه بنگلادش اعلام کردند که کمیسر عالی هند از نگرانی جدی داکا در مورد آنچه که فعالیت‌های ضد بنگلادشی انجام شده توسط حسینه و هوادارانش از خاک هند توصیف می‌شود، مطلع شده است.

به گزارش خبرگزاری آناتولی، مقامات بنگلادشی پس از فروپاشی حکومت ۱۵ ساله حسینه در بحبوحه اعتراضات گسترده در اوت ۲۰۲۴، انتخابات بعدی را برای ۱۲ فوریه تحت دولت موقت به رهبری «محمد یونس» برنامه‌ریزی کرده‌اند.

طبق گزارش سازمان ملل، حدود ۱۴۰۰ نفر در جریان قیامی که حسینه را مجبور به فرار از کشور کرد، کشته شدند. از آن زمان، حسینه و «حزب عوامی لیگ» او نقشه راه انتخابات را رد کرده و آن را غیرقانونی خوانده و قول داده‌اند که در برابر آن مقاومت کنند.

وزارت امور خارجه بنگلادش همچنین نگرانی‌هایی را در مورد رهبران و فعالان فراری حزب عوامی لیگ که در حال حاضر در هند اقامت دارند، ابراز کرد و مدعی شد که آنها در تلاش برای تحریک خشونت و انجام فعالیت‌های تروریستی در داخل بنگلادش برای ایجاد اختلال در روند انتخابات هستند.

بنگلادش همچنین از هند خواست تا در جلوگیری از فرار مظنونان به ترور «شریف عثمان هادی» رهبر سیاسی بنگلادش به هند همکاری و در صورت ورود آنها به خاک هند، دستگیری و استرداد فوری آنها را تضمین کند.

بنابر این گزارش، هادی، سیاستمدار جوانی که به عنوان یکی از رهبران قیام تابستان ۲۰۲۴ ظهور کرد، پس از آنکه یک فعال حزب عوامی لیگ روز جمعه در داکا به سر او شلیک کرد، همچنان با دستگاه‌های تنفس مصنوعی زندگی می‌کند.

به گفته مقامات، هادی پیش از این حمله علناً اعلام کرده بود که ده‌ها تهدید به مرگ از سوی هواداران فراری حسینه دریافت کرده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha