به گزارش ایسنا، یک بمب جاسازی شده در داخل یک خودروی متعلق به نیروهای احمد الشرع رئیس موقت سوریه معروف به «ابومحمد الجولانی» در نزدیکی مسجد المصطفی در مرکز شهر البوکمال، شرق دیرالزور، منفجر شد.
گزارشی از تلفات این انفجار منتشر نشده است.
در همین حال، یک خودروی دفاع مدنی به سرعت به محل حادثه اعزام شد.
مشاهده ایستهای بازرسی با شعارهای داعش در حومه حلب و دیرالزور
این انفجار در حالی است که بر اساس گزارش دیدهبان حقوق بشر، شماری از افراد مسلح با لباسهای نظامی حاوی نشانها و شعارهای گروه تروریستی داعش، اقدام به برپایی چند ایست و بازرسی در مناطق مختلف کردند.
به گزارش الاخبار، نصب این ایست و بازرسیها در مناطقی که تحت کنترل ارتش سوریه و نیروهای دولتی قرار دارد، موجب ایجاد ترس و نگرانی شدید میان غیرنظامیان شده است.
یکی از این ایستهای بازرسی در منطقه العریمه در نزدیکی منبج و دیگری در منطقه میادین در حومه دیرالزور، پس از نیمهشب گذشته مشاهده شدند.
این رویداد همزمان با نصب یک ایست بازرسی دیگر روی اتوبان دوم «خط البادیه» رخ داد به گونهای که افراد مسلح اقدام به متوقف کردن عابران و بازرسی دقیق کارتهای شناسایی آنها، با هدف جستجوی نظامیان یا عوامل امنیتی، کردند.
بر اساس اطلاعات دیدهبان حقوق بشر سوریه، افراد مسلح سوار بر یک خودروی سفید رنگ از نوع (H1) بدون پلاک بودند.
این در حالی است که وقوع این رخداد و مسئله در مناطقی که تحت کنترل «ارتش» و دولت انتقالی قرار دارند، باعث ایجاد حالت ترس و نگرانی در میان غیرنظامیان شده اگرچه تا کنون گزارشی مبنی بر وقوع هیچ گونه بازداشتی دریافت نشده است.
انتهای پیام


نظرات