• چهارشنبه / ۳ دی ۱۴۰۴ / ۱۳:۱۵
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 1404100301883
  • خبرنگار : 71290

تاکید رادان بر آمادگی ایران جهت افزایش همکاری با تاجیکستان

تاکید رادان بر آمادگی ایران جهت افزایش همکاری با تاجیکستان

فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران در جریان سفر خود به تاجیکستان از آمادگی فرماندهی انتظامی کشورمان برای تبادل تجربیات و تقویت همکاری‌ها با پلیس این کشور در همه حوزه‌ها خبر داد.

به گزارش ایسنا، سفارت کشورمان در تاجیکستان اعلام کرد در ادامه سفر هیئت عالی‌رتبه انتظامی کشورمان به تاجیکستان به ریاست سرتیپ پاسدار «احمدرضا رادان»، فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران ضمن بازدید از آکادمی پلیس جمهوری تاجیکستان، در جمع دانشجویان پلیس این کشور حاضر و طی سخنانی از آمادگی فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران برای تبادل تجربیات و تقویت همکاری‌ها با پلیس تاجیکستان در همه حوزه‌ها خبر داد.

در این مراسم، از سوی شورای عالمان آکادمی، دکترای افتخاری آکادمی پلیس تاجیکستان به ایشان اهدا شد.

همچنین در پایان تعدادی از دانشجویان تاجیک به شاهنامه خوانی پرداختند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha