• چهارشنبه / ۳ دی ۱۴۰۴ / ۲۲:۱۷
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1404100302261
  • خبرنگار : 71621

روسیه طی هفت ساعت، ۱۳۲ پهپاد اوکراینی را منهدم کرد

روسیه طی هفت ساعت، ۱۳۲ پهپاد اوکراینی را منهدم کرد

وزارت دفاع روسیه روز چهارشنبه اعلام کرد که سامانه‌های پدافند هوایی این کشور موفق شدند که در عرض هفت ساعت، ۱۳۲ پهپاد اوکراینی را بر فراز مناطق مختلف روسیه رهگیری و نابود کنند.

به گزارش ایسنا، وزارت دفاع روسیه در بیانیه‌ای در این باره اعلام کرد: «در تاریخ ۲۴ دسامبر، از ساعت ۱۳:۰۰ لغایت ۲۰:۰۰ به وقت مسکو، سامانه‌های پدافند دفاعی فعال ۱۳۲ پرنده هدایت‌پذیر از دور اوکراینی را رهگیری و نابود کردند.»

وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که ۴۶ پهپاد بر فراز «بلگورود»، ۴۲ پهپاد بر فراز «بریانسک»، ۱۵ پهپاد بر فراز «کالوگا»، ۱۲ پهپاد بر فراز «مسکو»، ۷ پهپاد بر فراز «کورسک»، ۴ پهپاد بر فراز «لیپتسک»، ۲ پهپاد بر فراز «ریازان»، ۲ پهپاد بر فراز «اریول»، ۱ پهپاد بر فراز «تولا» و ۱ پهپاد بر فراز «شبه‌جزیره کریمه» رهگیری شده‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha