• دوشنبه / ۸ دی ۱۴۰۴ / ۲۳:۲۴
  • دسته‌بندی: محور مقاومت
  • کد خبر: 1404100805449
  • خبرنگار : 71933

فراخوان الحشد الشعبی برای تظاهرات میلیونی در سالروز شهادت شهیدان سلیمانی و المهندس

فراخوان الحشد الشعبی برای تظاهرات میلیونی در سالروز شهادت شهیدان سلیمانی و المهندس

الحشد الشعبی برای تظاهرات میلیونی در سالروز شهادت فرماندهان پیروزی شهیدان سپهبد سلیمانی و ابومهدی المهندس در بغداد فراخوان داد.

به گزارش ایسنا، سازمان الحشد الشعبی عراق روز دوشنبه با صدور فراخوانی خواستار تظاهرات میلیونی برای بزرگداشت فرماندهان پیروزی و همراهان آن‌ها شد.

الحشد الشعبی مکان این تظاهرات را محل شهادت شهیدان سلیمانی و المهندس در خیابان شهید ابو مهدی المهندس (خیابان فرودگاه بغداد) اعلام کرد.

بنابر اعلام الحشد الشعبی، زمان این تظاهرات ۲ فوریه ۲۰۲۶ (جمعه ۱۲ دی) پس از نماز مغرب و تا زمان شهادت فرماندهان پیروزی پس از نیمه شب است.

الحشد الشعبی تاکید کرد که حضور در این تظاهرات، اعلام موضعی حتمی و تجدید عهدی قطعی و پیامی کوبنده است مبنی بر اینکه خط شهدا ادامه دارد و خونی که عراق را حفظ کرد، قابل مذاکره و چانه زنی نخواهد بود و هر آنکه گمان کند، ترور به مسیر پایان می‌دهد، متوهم است.

این سازمان در پایان تاکید کرد که مسیر ادامه دارد و پرچم بر زمین نیفتاده و نخواهد افتاد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha