• یکشنبه / ۳۰ مهر ۱۳۹۱ / ۱۱:۴۲
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 91073019493
  • خبرنگار : 71353

میشل عون: برخی جریان‌ها می‌خواهند از ترور الحسن بهره‌برداری کنند

میشل عون: برخی جریان‌ها می‌خواهند از ترور الحسن بهره‌برداری کنند

رئیس جریان تغییر و اصلاح لبنان با هشدار نسبت به پیامدهای ترور "وسام الحسن" در لبنان، عنوان داشت که برخی از جریان‌ها می‌خواهند از این شرایط بهره‌برداری کنند.

رئیس جریان تغییر و اصلاح لبنان با هشدار نسبت به پیامدهای ترور "وسام الحسن" در لبنان، عنوان داشت که برخی از جریان‌ها می‌خواهند از این شرایط بهره‌برداری کنند.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از شبکه اسکای نیوز عربی، میشل عون، رئیس جریان تغییر و اصلاح لبنان در کنفرانس خبری خود در خصوص انفجار تروریستی اخیر بیروت که به کشته شدن وسام الحسن، رئیس شاخه اطلاعات امنیت داخلی لبنان انجامید، گفت: برخی افراد و جریان‌ها می‌خواهند از این انفجار و ترور بهره‌برداری کنند.

وی در ادامه افزود: هدف از این ترور ایجاد اختلاف در میان مردم لبنان و افکار عمومی است. محافظت از ثبات کشور در شرایط کنونی سخت است به ویژه آنکه در شرایط کنونی با چالش‌هایی پیشرو هستیم.

میشل عون همچنین عنوان داشت: همه باید به وظایف خود در شرایط کنونی عمل کنند و نسبت به پیامدهای ترور وسام الحسن هشدار می‌دهم که نباید این اقدام به درگیری داخلی بینجامد.

وی در ادامه درخواست کرد تا مراسم تشییع جنازه وسام الحسن که قرار است امروز انجام شود، در فضای آرام و به دور از هرگونه اقدام خشونت‌آمیز برگزار شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha