• دوشنبه / ۱۳ آذر ۱۳۹۱ / ۱۵:۰۴
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 91091307058
  • خبرنگار : 71129

هشدار کلینتون به سوریه درباره استفاده از سلاح شیمیایی

هشدار کلینتون به سوریه درباره استفاده از سلاح شیمیایی

وزیر امور خارجه آمریکا اعلام کرد که اقدام سوریه برای استفاده از سلاح شیمیایی همچنان یک خط قرمز برای دولت باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکاست و باعث می‌شود تا یک اقدام سریع از سوی ایالات متحده صورت گیرد.

وزیر امور خارجه آمریکا اعلام کرد که اقدام سوریه برای استفاده از سلاح شیمیایی همچنان یک خط قرمز برای دولت باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکاست و باعث می‌شود تا یک اقدام سریع از سوی ایالات متحده صورت گیرد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به گزارش شبکه خبری دویچه وله، هیلاری کلینتون، وزیر امور خارجه آمریکا در جمهوری چک به خبرنگاران در خصوص فعالیت‌های تازه و جدید در زرادخانه‌های شیمیایی سوریه اشاره‌ای کرد اما امروز (دوشنبه) گفت که واشنگتن هر گونه از این تهدیدها را مورد بررسی قرار می‌دهد.

گمان می‌رود که سوریه صدها موشک بالستیک زمین به هوا با قابلیت‌ حمل کلاهک شیمیایی در اختیار دارد و تسلیحات این کشور یک تهدید ویژه علیه ترکیه و رژیم صهیونیستی محسوب می‌شود.

باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا اوایل سال جاری میلادی استقرار یا استفاده از تسلیحات شیمیایی دولت بشار اسد، رئیس جمهوری سوریه را خط قرمزی برای مداخله واشنگتن در ناآرامی‌های داخلی سوریه اعلام کرده بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha