• سه‌شنبه / ۲۵ تیر ۱۳۹۲ / ۰۹:۴۰
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 92042515306
  • خبرنگار : 71434

القاعده در شمال سوریه "دولت اسلامی" تشکیل می‌دهد

القاعده در شمال سوریه "دولت اسلامی" تشکیل می‌دهد

"ارتش آزاد سوریه" اعلام کرد، نیروهای القاعده در سوریه قصد دارند همزمان با روز عید فطر، در شمال سوریه "دولت اسلامی" اعلام کنند.

"ارتش آزاد سوریه" اعلام کرد، نیروهای القاعده در سوریه قصد دارند همزمان با روز عید فطر، در شمال سوریه "دولت اسلامی" اعلام کنند.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، یکی از رهبران برجسته ارتش آزاد سوریه در گفتگو با روزنامه فرامنطقه‌ای الشرق الاوسط، اعلام کرد: اطلاعات موثقی وجود دارد که نشان می‌دهد گروه‌های وابسته به القاعده پس از شکست ارتش آزاد و سلطه بر گذرگاه‌های مرزی سوریه با ترکیه قصد دارند به زودی دولت اسلامی در شمال سوریه تشکیل دهند.

وی تاکید کرد: شمارش معکوس برای تشکیل دولت اسلامی آغاز شده و اولین روز تشکیل این دولت با اولین روزعید فطر آغاز همزمان خواهد بود.

این فرمانده ارتش آزاد همچنین تاکید کرد که گذرگاه‌های باب الهوا و حارم، دو هدف اصلی گروه‌های وابسته به القاعده در سوریه است که از گذرگاه اول برای دستیابی به سلاح و ذخایر جنگی و از دومی برای دریافت حمایت مالی از طریق قاچاق نفت خام از سوریه استفاده می‌شود.

وی گفت: اجرای این طرح از یک هفته پس از کشته شدن فادی القش، یکی از رهبران ارتش آزاد و برادرش در شهرک الدانا و سپس ترور کمال حمامی، رهبر برجسته ارتش آزاد و عضو شورای عالی رهبران ارتش آزاد به دست نیروهای القاعده، آغاز شده و با سلسله ترور‌های علنی علیه افسران و شخصیت‌های مهم ارتش آزاد سوریه تکمیل خواهد شد.

منع مذکور تاکید کرد: القاعده پس از این تلاش خواهد کرد حملات یا اقداماتی برای به دست آوردن بخش‌های مختلف سوریه و تضعیف مخالفان نظام سوریه آغاز کند.

پس از کشته شدن کمال حمامی درگیری‌های مسلحانه‌ای میان ارتش آزاد سوریه با گروه‌های وابسته به القاعده از جمله جبهه النصره و گروه "دولت اسلامی عراق و شام" درگرفته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha