• چهارشنبه / ۳۰ مرداد ۱۳۹۲ / ۱۲:۳۳
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 92053017738

سنگال برگزاری نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی را درباره مصر خواستار شد

سنگال برگزاری نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی را درباره مصر خواستار شد

رئیس جمهوری سنگال از سازمان همکاری اسلامی خواست تمام "اقدامات لازم" را برای حل بحران مصر انجام دهد که از جمله آن برگزاری "نشست فوق‌العاده" است.

رئیس جمهوری سنگال از سازمان همکاری اسلامی خواست تمام "اقدامات لازم" را برای حل بحران مصر انجام دهد که از جمله آن برگزاری "نشست فوق‌العاده" است.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از پایگاه اینترنتی ایلاف، دفتر ریاست جمهوری سنگال در بیانیه‌ای اعلام کرد: مکی سال، رئیس جمهوری سنگال با نگرانی حوادث و اوضاع اخیر مصر را پیگیری می‌کند.

مکی سال در این بیانیه گفته است: حوادث مصر نتایج خطرناکی را به دنبال دارد که ممکن است به نابسامانی اوضاع در این کشور منجر شود.

رئیس جمهوری سنگال در ادامه از تمامی طرف‌های درگیر خواست خویشتن‌داری خود را حفظ کنند و به خاطر حل مسالمت آمیز و فراگیر بحران مصر از یکدیگر نظرخواهی و با هم مشورت کنند.

منابع بلند پایه در داکار، پایتخت سنگال اعلام کردند: بیانیه رئیس جمهوری سنگال تغییر آشکار موضع سنگال در قبال بحران مصر است.

این منابع همچنین افزودند: تغییر موضع مکی سال نسبت به مصر ناشی از توافق وی با کسانی است که خواستار حمایت از مصر برای خطرات پیش روی آن هستند و این موضع سال مورد نظر ملک عبدالعزیز، پادشاه عربستان است.

این مقامات بلندپایه همچنین تاکید کردند که مقامات سنگال درصدد اتخاذ اقداماتی جدید در سطح سازمان همکاری اسلامی هستند. هدف این سازمان حمایت از مردم مصر و حفظ امنیت و صلح در این کشور است.

سنگال یکی از مخالفان سرسخت تغییرات رخداده در مصر بود چنانکه پیشتر نیز وزیر امور خارجه و وزیر تعاون سنگال هفته گذشته خواستار آزادی هرچه سریعتر محمد مرسی، رئیس جمهور برکنار شده مصر شدند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha