• چهارشنبه / ۲۰ فروردین ۱۳۹۳ / ۱۰:۲۵
  • دسته‌بندی: جام جهانی 2014
  • کد خبر: 93012006072
  • خبرنگار : 71460

نصف برزیل ناراحت از میزبانی جام‌جهانی 2014

نصف برزیل ناراحت از میزبانی جام‌جهانی 2014

52 درصد از مردم برزیل از میزبانی کشورشان برای جام جهانی 2014 اظهار ناراحتی کردند!

52 درصد از مردم برزیل از میزبانی کشورشان برای جام جهانی 2014 اظهار ناراحتی کردند!

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، برزیل در طول ماه‌های گذشته با مشکلات زیادی برای میزبانی جام‌جهانی روبه‌رو بوده است. علاوه بر شرایط ورزشگاه‌ها، اعتراض مردم برزیل به میزبانی جام‌جهانی یکی دیگر از مشکلات عمده این کشور بوده است.

در تازه‌ترین نظرسنجی 52 درصد مردم برزیل از میزبانی کشورشان برای جام‌جهانی 2014 اظهار ناراحتی کردند و معتقدند که میزبانی جام‌جهانی بیش از آن که برای فوتبال کشورشان مهم باشد، به ضرر آنها است.

در نظرسنجی DATAFOLHA که روز گذشته منتشر شد، 52 درصد از مردم برزیل معتقدند میزبانی جام‌جهانی باعث ایجاد مشکلات زیادی در زمینه اقتصادی برایشان می‌شود. البته در نوامبر 2008 یعنی یک سال پس از انتخاب برزیل به عنوان میزبان جام جهانی 79 درصد از مردم این کشور معتقد بودند که میزبانی جام جهانی به ضرر آنهاست.

برزیل در دیدار افتتاحیه جام‌جهانی 2014 به دیدار کرواسی خواهد رفت.

ا‌نتها‌ی‌ پیا‌م

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha