• چهارشنبه / ۷ آبان ۱۳۹۳ / ۰۸:۱۷
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 93080703459
  • خبرنگار : 71132

بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی علوم در مجلس

بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی علوم در مجلس

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (چهارشنبه) صلاحیت محمود نیلی احمدآبادی وزیر پیشنهادی دولت برای تصدی وزارت علوم را مورد بررسی قرار می‌دهند.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (چهارشنبه) صلاحیت محمود نیلی احمدآبادی وزیر پیشنهادی دولت برای تصدی وزارت علوم را مورد بررسی قرار می‌دهند.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، براساس آیین‌نامه داخلی مجلس در جلسه رای اعتماد، رییس جمهور یک ساعت برای دفاع از وزیر پیشنهادی خود فرصت دارد. در ادامه نیز دو نفر از نمایندگان مخالف و دو نفر از نمایندگان موافق با حفظ ترتیب یک نفر مخالف و موافق هرکدام برای مدت 15دقیقه نطق می‌کنند.

پس از اظهارات نمایندگان موافق و مخالف وزیر و در صورت صلاحدید رییس جمهور به مدت 30 دقیقه برای دفاع از برنامه و صلاحیت وزیر پیشنهادی فرصت دارند. نهایتا رییس مجلس صلاحیت وزیر پیشنهادی را به رای مجلس می‌گذارد.

دولت یازدهم در زمان معرفی کابینه جعفر میلی منفرد را به عنوان اولین گزینه پیشنهادی برای تصدی وزارت علوم به مجلس معرفی کرد که وی موفق به کسب رای اعتماد از مجلس نشد. پس از آن رییس جمهور جعفر توفیقی را به عنوان سرپرست وزارت علوم انتخاب کرد و در مهلت سه ماهه رضا فرجی دانا به عنوان وزیر علوم به مجلس معرفی شد و موفق به جلب نظر نمایندگان شد.

با استیضاح رضا فرجی دانا در مردادماه سال جاری رییس جمهور محمدعلی نجفی را به عنوان سرپرست وزارت علوم معرفی کرد و نهایتا چهارشنبه هفته گذشته محمود نیلی احمدآبادی را به عنوان سومین گزینه پیشنهادی دولت برای وزارت علوم به مجلس معرفی کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۳-۰۸-۰۷ ۰۸:۳۱

متاسفانه به بهانه هاي مختلف، اين مجلس اجازه ايجاد فضاي آرام را در دانشگاه ها نمي دهد. براي خودمان متاسفم که تصميم ديگران در زدودن وحدت از جامعه دانشگاهي موثر تر از تلاش دانشمندان است.