• چهارشنبه / ۵ آذر ۱۳۹۳ / ۱۲:۱۴
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 93090503349
  • خبرنگار : 71496

تظاهرات بحرینی‌ها در اعتراض به یورش به منزل شیخ عیسی قاسم

تظاهرات بحرینی‌ها در اعتراض به یورش به منزل شیخ عیسی قاسم

در اعتراض به یورش نیروهای رژیم آل خلیفه بحرین به منزل شیخ عیسی قاسم، ائتلاف مخالف "جوانان 14 فوریه" بیانیه داده و نیز تظاهراتی در شهرک صدد بحرین برگزار شد.

در اعتراض به یورش نیروهای رژیم آل خلیفه بحرین به منزل شیخ عیسی قاسم، ائتلاف مخالف "جوانان 14 فوریه" بیانیه داده و نیز تظاهراتی در شهرک صدد بحرین برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نوشته روزنامه لبنانی الاخبار، ائتلاف مخالفان بحرین موسوم به "جوانان 14 فوریه" در واکنش به یورش آشکار رژیم آل خلیفه به منزل شیخ عیسی قاسم، عالم برجسته شیعه در بحرین این عمل را حماقت جدید توصیف کرد که رژیم بحرین در زمان نابودی و دوره ناکامی‌هایش پیامدهای آن را در نظر نگرفته است.

این ائتلاف در بیانیه خود با اشاره به اینکه این جنایت تمامی مردم بحرین را تحت تاثیر قرار داده، اعلام کرد: این تجاوز و اقداماتی از این دست پس از شکست مفتضحانه رژیم در انتخابات صوری و پس از اینکه طرح همه پرسی موفقیت بی‌سابقه و شگفت‌آوری به دست آورد، آغاز شدند.

ائتلاف "جوانان 14 فوریه" نسبت به پیامدهای این اقدام جنون آمیز بعد از اینکه مردم در همه‌پرسی مردمی حرف‌شان را زدند و گفتند که خواهان تعیین سرنوشت خود و انتخاب نظام سیاسی جدید تحت نظارت سازمان ملل و بدور از رژیم دیکتاتوری هستند، هشدار داد.

همچنین مخالفان بحرینی در شهرک صدد در اعتراض به یورش نظامیان آل خلیفه به منزل شیخ عیسی قاسم تظاهرات کردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha