• جمعه / ۱۳ آذر ۱۳۹۴ / ۰۷:۵۲
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 94091307321
  • خبرنگار : 71498

دولت سر دو راهی گتوند/ تعیین تکلیف تا 10 روز دیگر

دولت سر دو راهی گتوند/ تعیین تکلیف تا 10 روز دیگر

معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا از تعیین تکلیف سد گتوند تا 10 روز دیگر خبر داد و گفت: هدف وزارت نیرو و جهاد کشاورزی این است که نتیجه مطالعات انجام شده، در شورای عالی تصویب شود.

معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا از تعیین تکلیف سد گتوند تا 10 روز دیگر خبر داد و گفت: هدف وزارت نیرو و جهاد کشاورزی این است که نتیجه مطالعات انجام شده، در شورای عالی تصویب شود.

رحیم میدانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با بیان این‌که در حال حاضر مدیریت مخزن سد گتوند در حال انجام است، اظهار کرد: قرار بر این است که مدیریت مخزن نیز ادامه پیدا ‌کند.

وی با بیان این‌که در شورای عالی آب اختلاف‌نظر در میزان شوری آب سد گتوند وجود داشت، ادامه داد: دستگاه‌هایی که برای هدایت انتقال آب در سد گتوند قرار داده‌ایم به‌طور دقیق فرآیند اندازه‌گیری را انجام می‌دهند، اما با این وجود برای تمام دستگاه‌هایی که به اعداد ما شبهه داشتند این امکان را فراهم کردیم که در هر زمانی که بخواهند این اعداد را مورد ارزیابی قرار دهند.

به گفته میدانی عقیده وزارت نیرو و جهاد کشاورزی این است که علاوه بر مدیریت مصرف مطالعه درباره‌ی انتقال آب نیز در شورای عالی تصویب شود.

وی با بیان این‌که باید تاثیرات انتقال آب به خلیج فارس و حوضچه‌های تبخیری از نظر اثرات زیست‌ محیطی مورد مطالعه قرار بگیرد، تاکید کرد: این موارد باید در شورای عالی آب تصمیم‌گیری و مورد اجرا قرار بگیرد.

معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا ادامه داد: تا 10 روز هفته آینده شورای عالی آب تشکیل و در مورد تعیین تکلیف سد گتوند تصمیم‌گیری‌های لازم صورت می‌گیرد.

میدانی با بیان این‌که پیشنهاد کارگروه، مدیریت مخزن و مطالعه انتقال به فاصله کوتاه است، اظهار کرد: مدیریت مخزن در سد گتوند کماکان باید صورت بگیرد، اما نظر وزارت نیرو این است که اگر آب شور از داخل مخزن خارج شود اثرات بهتری برجای می‌ماند.

وی در خصوص میزان هزینه اجرای طرح انتقال آب از سد گتوند اضافه کرد: براساس برآوردهای صورت گرفته میزان هزینه این طرح 700 میلیارد تومان پیش‌بینی شده است.

معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا با بیان این‌که مدیریت مخزن عملا هزینه‌ای ندارد، تاکید کرد: امیدواریم که بتوانیم با تصویب این طرح مشکلات سد گتوند را برطرف کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۴-۰۹-۱۳ ۱۴:۲۱

شوري آب سد به علت زير آب رفتن بشنه هاي بالايي پشت سد است قبل از ساختن سد بشنه هاي رودها در طي قرن ها شسته واز شوري آبهاي جاري كاسته وقابل استفاده كشاورزي وحتي شرب شده بود 60 سال پيش ما در آن مناطق پنبه مي كاشتيم ومحصول خوبي به دست مي آورديم اكنون بنظر بنده بايدآب سد را جاري كرد تا خاك بشنه جديد به تدريج شيرين تر شود و مرتب درجه شيريني آب سنجيده شود.حيف اين همه سرمايه گذاري غلط كه به اشتباهي ديگر دور ريخته شود.