• چهارشنبه / ۷ بهمن ۱۳۹۴ / ۱۱:۳۳
  • دسته‌بندی: خانواده
  • کد خبر: 94110704284
  • خبرنگار : 71078

دبیر کارگروه مشارکت سیاسی معاونت امور زنان:

حذف زنان از مراکز تصمیم‌گیر خام‌نگری است

حذف زنان از مراکز تصمیم‌گیر خام‌نگری است

دبیر کارگروه مدیریت و مشارکت سیاسی - اجتماعی زنان معاونت امور زنان و خانواده با بیان اینکه حذف زنان از مراکز تصمیم‌گیر خام‌نگری است، تصریح کرد: اگر تنها از زنان توقع داشته باشیم که تابع تصمیم گیریهای انجام شده باشند و امکان مشارکت را برای آنان فراهم نکنیم، زنان از تصمیم گیریهای انجام شده پیروی نمی‌کنند.

دبیر کارگروه مدیریت و مشارکت سیاسی - اجتماعی زنان معاونت امور زنان و خانواده با بیان اینکه حذف زنان از مراکز تصمیم‌گیر خام‌نگری است، تصریح کرد: اگر تنها از زنان توقع داشته باشیم که تابع تصمیم گیریهای انجام شده باشند و امکان مشارکت را برای آنان فراهم نکنیم، زنان از تصمیم گیریهای انجام شده پیروی نمی‌کنند.

کبری روشنفکر در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس «زنان» خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، افزود: زنان نیمی از جمعیت کشور را تشکیل می دهند. بنابراین دست کم در زمینه برنامه‌ریزی برای مسائل مربوط به خود باید مشارکت داشته باشند علاوه بر آن در حوزه سرنوشت عمومی کشور نیز تصمیم گیری کنند؛ چراکه قانونگذاری و برنامه‌ریزی هم شامل زنان و هم مردان می‌شود.

وی تاکید کرد:. نگاه زنانه، نگاه متفاوتی است که ویژگی‌های خاص خود را دارد. حضور زنان در مراکز تصمیم‌گیر مانند مجلس شورای اسلامی موجب دقیق‌تر شدن برنامه‌ریزی‌ها می‌شود.

دبیر کارگروه مدیریت و مشارکت سیاسی - اجتماعی زنان معاونت امور زنان و خانواده اضافه کرد: فقدان برخورداری از سواد، اطلاعات و مهارت‌های لازم یا تعداداندک زنان دلایل کمتر بودن مشارکت آنان در برخی از دوره‌های مجلس بوده است؛ اما در حال حاضر آنان در حوزه‌های مختلف علوم دینی و علوم محض واجد سواد و مهارت‌های لازم هستند و ضروری است به منظور جلوگیری از به هدر رفتن سرمایه گذاری‌های انجام شده برای توانمندسازی علمی زنان از ظرفیت‌های آنان بهره ببریم.

روشنفکر تصریح کرد: در حال حاضر آسیب‌های اجتماعی افزایش پیدا کرده است و بیشتر این آسیب‌ها بر زنان اثرات منفی می‌گذارد. بر اساس نظر جامعه شناسان بخشی از هر یک از آسیب‌های اجتماعی که در جامعه به وجود می‌آید مربوط به زنان است. بنابراین زنان برای کاهش آسیب‌ها باید در برنامه‌ریزی و تصمیم‌گیری مشارکت کنند.

وی با اشاره به حضور کمرنگ زنان در نهادهای تصمیم گیر ابرازعقیده کرد: «نتیجه این روند در 37 سال اخیر، حاد شدن وضعیت حجاب و افزایش نابسامانی‌های اجتماعی و آمار طلاق است؛ چراکه برای حضور زنان برنامه‌ریزی نشده یا سعی شده یک طرفه تصمیم‌گیری شود اما لازم است به منظور کاهش آسیب‌های اجتماعی از زنان برای انجام برنامه‌ریزی‌ها استفاده کنیم.»

دبیر کارگروه مدیریت و مشارکت سیاسی - اجتماعی زنان معاونت امور زنان و خانواده تصریح کرد: در طول تاریخ صداقت زنان ثابت شده و آنان کمتر دچار فساد اداری می شوند.

وی در پاسخ به این پرسش که حضور بیشتر زنان در مجلس چه تاثیری بر کل جامعه می‌گذارد، اظهار کرد: وقتی زنان و مردان به طور مساوی کنار هم باشند در زمینه مسایل کلان بهتر می‌توانند تصمیم گیری کنند. براساس نتایج یک پژوهش در زمان وقوع جنگ تحمیلی نمایندگان مرد در نطق‌های پیش از دستور تنها بر مسایل دفاع مقدس تمرکز داشتند این در حالیست نمایندگان زن در نطق‌های پیش از دستور خود به موضوعات دیگری مانند ترافیک نیز می‌پرداختند.

روشنفکر در پایان گفت: نگاه مادرانه زنان باعث می‌شود که با دلسوزی بیشتر به مسایل بپردازند و نفع عموم را بیشتر مورد توجه قرار دهند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha