• جمعه / ۲۸ خرداد ۱۳۹۵ / ۰۹:۳۷
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 95031716462
  • خبرنگار : 71467

حرکت دلار در بازار معکوس شد

حرکت دلار در بازار معکوس شد

بازار جهانی ارز در هفته گذشته تحت تاثیر آمار اشتغال آمریکا و همچنین عدم ارائه زمان بندی برای افزایش نرخ بهره در این کشور از سوی فدرال رزرو قرار گرفت به طوری که ارزش دلار در مقابل سایر ارزها تضعیف شد، اما این روند در اواخر هفته معکوس و شاخص تا حدودی تقویت شد.

به گزارش خبرنگار ایسنا، در هفته منتهی به ۱۲ ژوئن (۲۳ خرداد) وضعیت بازار جهانی ارز بار دیگر تحت تاثیر اظهارات خانم یلن (رئیس کل فدرال رزرو) قرار گرفت به طوری که وی در اظهاراتی گرچه وضعیت اقتصادی امریکا را نسبت به قبل بهتر ارزیابی کرده بود، ولی برخلاف سخنرانی دو هفته قبل خود در مورد زمان افزایش نرخ بهره کلیدی سخنی به میان نیاورد.

یلن، بدون اشاره به زمان افزایش نرخ بهره، رشد تدریجی آن را برای اقتصاد آمریکا مثبت ارزیابی کرد. این در حالی است که وی اخیرا در مورد افزایش نرخ بهره در ماه های آینده سخن گفت و خود موجب اثر گذاری در ارزش دلار شد.

با این حال در کنار این موضوع، آمارهای ناامید کننده اشتغال آمریکا و همچنین تصمیم بانک مرکزی استرالیا در حفظ نرخ بهره و عدم افزایش سیاست‌های پولی که موجب تقویت پول این کشور در مورد دلار شد از عوامل تضعیف ین

بوده است. این در حالی است که بر اساس گزارش بانک مرکزی ارزش دلار امریکا در هفته اخیر در برابر ین حدود ۰.۴۱ درصد و فرانک ۱.۲۱ درصد تضعیف شد.

 

اما در اواخر هفته اخیر ارزش دلار در برابر یورو ۰.۹۹ و پوند ۰.۱.۸ درصد تقویت شده است. این گزارش حاکی از آن است که به مانند هفته گذشته احتمال خروج انگلیس از اتحادیه اروپا که موجی از ریسک گریزی را در بازار های مالی ایجاد کرد از عوامل تقویت دلار بوده چرا که در پی این موضوع یورو و پوند در برابر ارز های مطمئن از جمله دلار آمریکا تضعیف شد.

از طلا و نفت چه خبر؟

در بازار جهانی طلا نیز رشد ۲.۶۲ درصدی ثبت شده است که ارقام اشتغال هفته ما قبل در آمریکا همچنان این تلقی را بر بازار حاکم کرد که نرخ بهره این کشور در ماه جاری مالی افزایش نخواهد داشت. این موضوع موجب رشد قیمت طلا شد.

در بازار نفت نیز بهای نفت برنت و آمریکا نسبت به هفته ما قبل افزایش داشت. کاهش ذخیره نفت آمریکا، کاهش احتمال افزایش نرخ بهره کلیدی این کشور با توجه به سخنان اخیر خانم یلن و ریزش بیشتر تولید نفت نیجریه در طی حمله به خطوط لوله این کشور از مهم ترین دلایل افزایش بهای نفت برنت عنوان شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۵-۰۳-۲۸ ۲۳:۰۱

در هر حال فرقی نمی کند. در کشور ما قیمت دلار هر روز نسبت به روز قبل افزایش می یابد و این روندی است ثابت و بدون تغییر. فقط در صد افزایش روزانه متغییر است