• یکشنبه / ۳ مرداد ۱۳۹۵ / ۱۵:۰۱
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 95050101629
  • منبع : نمایندگی قزوین

رجبی دوانی: دشمن در نفوذ به دنبال نابودی حاکمیت جامعه هدف است

یک مورخ و پژوهشگر تاریخ اسلام گفت: آمریکا در پسابرجام دنبال فرصت نفوذ در ایران و ایجاد دفتر اقتصادی،‌ فرهنگی و سیاسی است.

به گزارش ایسنا، محمدحسین رجبی دوانی در سومین روز از هشتمین دوره طرح ولایت دانشجویی که در دانشگاه بین‌المللی امام خمینی(ره) برگزار شد،‌ اظهار کرد: سخنان اساسی و محوری امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری همواره ریشه در تعالیم الهی و اسلامی دارد،  کلماتی مانند نفوذ، عوام و خواص، نرمش قهرمانانه همه در تعالیم دینی ما ریشه دارد.

وی افزود: نفوذ زمانی از طرف مقام معظم رهبری مطرح شد که ما در جنگ نبودیم و با دشمن بر سر تحریم منازعه نداشتیم بلکه جنگ سخت و ابعادی از جنگ نرم به‌پایان رسیده بود، نفوذ از طرف دشمن مواقع و ابعاد مختلفی رخ می‌دهد.

این پژوهشگر اسلامی تصریح کرد: نفوذ می‌تواند از سوی دشمن خارجی باشد و دشمن برای اینکه بتواند بر جامعه هدف برتری داشته باشد زمانی که با جنگ سخت به سبب مقاومت مردم و نظام جامع هدف بر حریف مسلط نمی‌شود از طریق نفوذ ورود پیدا می‌کند و هدف خود را از طریق نفوذ پیش می‌برد تا ارکان و پایه حاکمیت را در بخش‌های فرهنگی، اقتصادی و سیاسی متزلزل کند.

وی یادآور شد: دشمن در نفوذ به دنبال نابودی حاکمیت جامعه هدف است و جامعه هدف را مجبور می‌کند از آرمان‌هایش دست بردارد و آنچه که هدف دشمن است را اجرایی کند، نفوذ در تاریخ اسلام وجود داشته است که با تدابیر هوشمندانه پیامبر خنثی شده است و امروز نیز مقام معظم رهبری هوشمندانه بانفوذ مقابله می‌کند.

رجبی دوانی تصریح کرد: در صدر اسلام پیامبراکرم(ص) دعوت خود را از مکه آغاز کرد و در این میان قریش سیاست‌های گوناگونی جهت جلوگیری از پیشرفت اسلام داشت اما تدابیر هوشمندانه پیامبر آن را خنثی کرد و به‌قدری که آن‌ها تصمیم گرفتن پیامبر0ص) را به قتل برسانند، بنابراین از اوایل اسلام جنگ‌ها و حملات سختی ازجمله ۳ جنگ بزرگ بدر احد و خندق تحمیل شد.

وی خاطرنشان کرد: هرکدام از این جریانات کافی بود تا اسلام را نابود کند اما اسلام پیروز شد، امروز نیز به گفته مقام معظم رهبری در موقعیت جنگ خندق قرار گرفتیم که استکبار زمانه به سرکردگی آمریکا با ایران‌هراسی و سخت جلوه دادن ایران، می‌خواهد غرب و جهان به‌ظاهر اسلام را به جنگ ما بیاورند.

این پژوهشگر تصریح کرد: اتحادیه عرب به‌صورت یکپارچه علیه ایران به میدان آمده و  رژیم سعودی هم کنفرانس اسلام را با پول خود به جنگ ایران می‌آورد و ایران را محکوم می‌کند، این حرکت در زمان پیامبر (ص) هم بود که با همراهی مردم با پیامبر دشمن ناکام شد وامداد الهی شامل حال مسلمانان شد و سربلند از این عرصه بیرون آمدند.

وی یادآور شد: در نفوذ ۳ مطلب جریان‌شناسی نفوذ، زمینه‌سازان نفوذ و پیامدهای آن باید موردتوجه قرار بگیرد، هنگامی که انقلاب اسلامی پیروز شد، افرادی از رژیم طاغوت که جنایات سنگینی انجام داده بودند اعدام شدند، یک عده هم حقشان اعدام بود که عفو کردند و به زندان انداختند، بعد از انقلاب اگر همان افراد پست بگیرند این توهین به انقلاب است.

رجبی دوانی خاطرنشان کرد: امروز از تکفیری‌ها و وهابیان صحبت می‌کنند، این‌ها ریشه درگذشته دارند، علی‌رغم اینکه معاویه نماد نفوذ است، امروز اهل تسنن معاویه را مقدس می‌دانند و این ضربه ناشی از نفوذ است و او را به‌عنوان خلیفه حق پیامبر(ص) می‌دانند.

وی تأکید کرد: داعش بدون دلیل پدید نمی‌آید، القاعده و وهابیت ناشی از این تفکر و نفوذ است، درواقع این پدیده‌ها ناشی از نتایج شوم است، جریان دوم یهود است اگرچه در عرصه سیاسی یهودی‌ها نفوذ نداشتند،  در عرصه فرهنگی نفوذ پیدا کردند و در احادیث دست بردند که پیامد شوم آن تا امروز باقی است.

این پژوهشگر خاطرنشان کرد: جریان سوم نفوذ، از داخل پدید آمد افرادی که منافع را درخطر دیدند و راه خود را در نفوذ در حاکمیت پیدا کردند که این موضوع هم سابقه تاریخی دارد و جریان نفاق و منافقان ازاین‌دست نفوذ بوده است.59006
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha