• جمعه / ۸ مرداد ۱۳۹۵ / ۱۲:۴۷
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 95050104794
  • خبرنگار : 90068

نعیم قاسم: عربستان فلسطین را به حال خود رها کرده است

نعیم قاسم: عربستان فلسطین را به حال خود رها کرده است

معاون دبیرکل حزب‌الله لبنان گفت، تروریست‌های تکفیری به وبایی جهانی تبدیل شده‌اند که تنها به یک کشور و منطقه و کوچه و خیابان محدود نمی‌شوند.

به گزارش ایسنا به نقل از شبکه المنار، شیخ نعیم قاسم در سخنانی در مراسم فارغ التحصیلی جمعی از دانش آموزان در بیروت گفت: تروریسم تکفیری بلا استثناء همه دنیا را هدف قرار داده است و کسی نمی‌تواند ادعایی غیراز آن را داشته باشد .

وی ادامه داد: آنچه که در سوریه اتفاق افتاد همه جهان را تحت تأثیر قرار داد واگر که الان به فکر حل مشکل سوریه افتاده‌اند به این دلیل است که آمریکا و اروپا خود متضرر شده است.

معاون دبیرکل حزب‌الله لبنان تأکید کرد، برای تروریسم تکفیری چاره‌ای جز ریشه‌کن شدن وجود ندارد و همزیستی با تروریسم آنگونه که کشورهای بزرگ و کشورهای حوزه خلیج فارس انجام می‌دهند، تأثیرات منفی خواهد داشت و به خاطر آن باید بهای سنگینی بپردازند.

وی ادامه داد: عربستان کاملا از فلسطین دست کشیده است و این طور انتخاب کرده که فلسطین بخشی از پروژه اسرائیلی شود و این امر این طور تعبیر می شود که همه واژگان سیاسی عربستان واژگانی اسراییلی است . اسراییل بسیار خوشحال است و برای تخریب سوریه همکاری‌هایی داشته است عربستان نیز پول‌هایی را برای تخریب سوریه خرج کرده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha