• جمعه / ۱۹ شهریور ۱۳۹۵ / ۰۹:۰۱
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 95061912247
  • خبرنگار : 71516

کشته شدن فرمانده کل جیش الفتح در حمله هوایی حومه حلب

کشته شدن فرمانده کل جیش الفتح در حمله هوایی حومه حلب

منابع سوری از کشته شدن فرمانده کل جیش الفتح و تعدادی از فرماندهان دیگر این گروه تروریستی در حملات هوایی در حومه حلب خبر دادند.

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری المیادین، منابع سوری اعلام کردند که "ابوهاجر الحمصی" معروف به "ابوعمر سراقب"، فرمانده کل جیش الفتح و تعدادی از فرماندهان برجسته جبهه فتح الشام در حملات هوایی که محل برگزاری نشست آن‌ها در حومه حلب را هدف قرار داد، کشته شدند.

از بین کشته شدگان ابومسلم الشامی، فرمانده برجسته جبهه فتح الشام و یکی از رهبران نظامی است که در عملیات حلب شرکت داشت.

با اینکه هنوز مشخص نشده چه طرفی این حملات را انجام داده اما منابع می‌گویند این حملات به دست ائتلاف ضد داعش انجام شده است.

واشنگتن و مسکو برای رسیدن به توافقی درباره هدف قرار دادن داعش و جبهه النصره تلاش می‌کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۵-۰۶-۱۹ ۲۲:۳۹

هر چه نسل اینجور آدمها از روی کره زمین کم شود جای خوشحالی است، اینها ننگ بشریت میباشند.

avatar
۱۳۹۵-۰۶-۲۰ ۰۷:۴۷

این عکس مرده را اینجا گذاشتی واسه چی -میخوای روحیه مون عوض بشه ....زود برش دار زود زود

avatar
۱۳۹۵-۰۶-۲۰ ۰۸:۲۳

به درک واصل شد.