• سه‌شنبه / ۱۱ آبان ۱۳۹۵ / ۱۱:۳۴
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 95081107636
  • خبرنگار : 71505

رئیس پلیس راهور ناجا خبر داد

وجود ۴ میلیون و ۷۰۰ هزار موتورسیکلت فرسوده در کشور

وجود ۴ میلیون و ۷۰۰ هزار موتورسیکلت فرسوده در کشور

رئیس پلیس راهور ناجا از وجود ۴میلیون و ۷۰۰ هزار موتورسیکلتی که به سن فرسودگی رسیده‌اند در کشور خبر داد.

به گزارش ایسنا، سردار مهری در حاشیه جلسه شورای عالی هماهنگی ترافیک شهرهای کشور در جمع خبرنگاران گفت: در حال حاضر ۱۱ میلیون موتور سیکلت در کشور پلاک ملی شده که در استان‌های مختلف مورد استفاده شهروندان قرار گرفته‌اند.

وی در خصوص مصوبات این جلسه شورای عالی هماهنگی ترافیک شهرهای کشور گفت: این جلسه با حضور وزیر کشور برگزار شد و در آن گزارشی از تصمیمات و اقدامات انجام شده این شورا ارائه شد. موضوعات مختلفی از جمله موتورسیکلت‌ها، سامانه یکپارچه معاینه فنی (سیمفا) و اجرای طرح LEZ مورد بررسی قرار گرفت.

وی در تشریح بحث‌های مطرح شده در این جلسه درباره موتورسیکلت‌ها، گفت: ارتقای استانداردهای تولید موتورسیکلت مورد تاکید قرار گرفت و نحوه برخورد با موتورسیکلت سواران متخلف مورد بررسی قرار گرفت. هر چند که نسبت به سنوات گذشته رفتار موتورسیکلت‌ها بسیار بهتر شده است.

وی ادامه داد: در سال ۱۳۸۵ بیش از ۷۰۰۰ نفر از جان باختگان تصادفات مربوط به موتورسیکلت سواران بودند که این رقم در پایان ۱۳۹۴ به ۳۷۰۰ نفر کاهش پیدا کرد و بر اساس آمار ما در شش ماهه نخست سال ۹۵، ۲۶ درصد از جان باختگان تصادفات مربوط به موتورسیکلت سواران هستند. البته از نظر ما این آمار زیاد است، اما در مقایسه با وجود ۲۹ میلیون وسیله نقلیه قابل تحمل است.

رئیس پلیس راهور ناجا با اشاره به استقبال شهروندان بویژه در کلانشهرها برای استفاده از موتورسیکلت تاکید کرد: با توجه به قیمت ارزان، عدم وجود ترافیک برای موتورسیکلت‌ها و حمل و نقل و جابجایی راحت‌تر، این وسیله نقلیه بویژه در کلانشهرها مورد استقبال شهروندان قرار می‌گیرد، اما خطرات بیشتری نیز به همراه دارد.

وی با تاکید بر نقش آموزش و فرهنگسازی در کاهش تلفات تصادفات موتورسیکلت سواران گفت: با همکاری صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران مرتب و به صورت ویژه اطلاع رسانی را انجام دادیم و اقدامات موثر و ویژه‌ای در فرهنگ‌سازی توسط پلیس انجام گرفته است. در این جلسه نیز موضوع فرهنگ سازی مورد تاکید وزیر کشور قرار گرفت.

سردار مهری در بخش دیگری از صحبت‌های خود به موضوع موتورسیکلت‌هایی که مالکین آنها برای در آوردن آنها از پارکینگ مراجعه نمی‌کنند، اشاره کرد و افزود: این موتورسیکلت‌ها برابر قوانین در اختیار ستادها به عنوان اموال فاقد مالک قرار می‌گیرد تا در آنجا نسبت به فروش مجدد یا مباحث دیگر تصمیم‌گیری شود، اما در این جلسه مقرر شد این موضوع در شورای امنیت ملی مطرح شود.

وی در این باره افزود: پیشنهاد پلیس این است که این موتورسیکلت‌ها بار دیگر به چرخه ترافیکی بازنگردند. همچنین چهار میلیون و ۷۰۰ هزار موتورسیکلت در کشور در سن فرسودگی قرار گرفتند و باید از رده خارج شوند. باید استفاده از موتورسیکلت برقی مورد تاکید قرار گیرد و ساختار جدیدی برای موتورسیکلت‌ها طراحی شود تا تنها قابلیت حمل مسافر را داشته باشند. البته باید سرعت موتورسیکلت‌ها نیز کاهش یابد و به گونه‌ای پیش بینی شود که تنها برای حمل مسافر مناسب باشد.

وی ادامه داد: ساماندهی پیک‌های موتوری نیز که در محدوده شهرها بر عهده شهرداری‌ها قرار داده شده است، در این جلسه شورای عالی هماهنگی ترافیک شهرهای کشور مورد تاکید قرار گرفت.

رئیس پلیس راهور ناجا تاکید کرد: همچنان توصیه ما به موتورسیکلت سواران استفاده از کلاه ایمنی و رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha