• شنبه / ۶ آذر ۱۳۹۵ / ۱۷:۱۴
  • دسته‌بندی: حقوقی و قضایی
  • کد خبر: 95090603925
  • منبع : نمایندگی گیلان

جمشیدی:

مقابله با فساد نیازمند برخورد ریشه‌ای است

مقابله با فساد نیازمند برخورد ریشه‌ای است

معاون وزیر دادگستری با تاکید بر اینکه مقابله با فساد کار آسانی نیست و دغدغه کشورهای توسعه یافته نیز هست، گفت: برای مقابله با فساد باید ریشه‌ای برخورد کنیم.

به گزارش ایسنا، علیرضا جمشیدی در همایش مبارزه با فساد و اشرافی‌گری با بیان اینکه فساد و خوی اشرافی گری در کشور گسترش یافته است، اظهار کرد:فساد در دستگاه های اجرایی مسئولین کشور را هدف قرار داده است.

وی با اشاره به نظرسنجی‌های صورت گرفته از مردم تهران در خصوص اشرافی گری، گفت: در این نظرسنجی 77 درصد مردم تهران معتقدند اشرافی گری در این شهر زیاد شده است و این عاملی در راستای سست کردن بنیان نظام است.

معاون وزیر دادگستری دنیامداری را عامل تغییر چهره دین دانست و افزود: تبانی گسترده پیمانکاران در پروژه های دولتی، تسهیلات بانکی غیر هدفمند، پولشویی و تغییر کاربری اراضی، حراج و واگذاری اموال دولتی و فقدان نظام هوشمند از ریشه‌های اشرافی گری در جامعه است.

جمشیدی بسیج را قامت استوار در جامعه عنوان کرد و گفت: بسیج می‌تواند در مقابل اشرافی‌گری بایستد و با انحرافات با قدرت برخورد کنند.

وی با اشاره به توزیع غیرهدفمند درآمد نفتی در کشور گفت: اقتصاد کشور ما وابسته به نفت است؛ لذا درآمد حاصل از نفت باید در راه هدفمند هزینه شود.

جمشیدی با اشاره به عدم اجرای قانون سلامت اداری خاطرنشان کرد: سال گذشته قانون سلامت اداری مجددا تمدید شد، اما تاکنون این قانون اجرایی نشده است.

وی دریافت وام های چند میلیاردی توسط اصحاب قدرت را یکی از آسیب های موجود در جامعه بیان کرد و ادامه داد:این وام ها به جای اینکه صرف تولید و اشتغال شود در ساخت برج ها استفاده می شود، این در حالی است که سازندگان برج ها از هر گونه مالیات معاف هستند ولی تولیدکنندگان باید به دولت مالیات پرداخت کنند.

معاون وزیر دادگستری با تاکید بر اینکه مقابله با فساد کار آسانی نیست و دغدغه کشورهای توسعه یافته نیز هست، گفت: برای مقابله با فساد باید ریشه ای برخورد کنیم.

جمشیدی استفاده از ظرفیت بسیجیان و حقوقدانان در راستای آگاه سازی جامعه را مهم برشمرد و اضافه کرد: فساد اقتصادی یکی از مهم ترین دغدغه‌های مردم و مسئولان در حال حاضر است و در این خصوص وضعیت ما مناسب نیست؛ لذا برای مقابله با این آسیب باید از توان نیروهای بسیجی بهره لازم را برد.

وی اقدامات پیشگرایانه را از راهکارهای مقابله با اینگونه آسیب ها در جامعه خواند و گفت: در اقدامات پیشگرایانه قانون گرایی باید حرف اول را بزند و اگر در این راه مسئولین ما حرمت قانون را نگه دارند تحولات خوبی صورت خواهد گرفت.

معاون وزیر دادگستری با بیان اینکه مبارزه با مفاسد اقتصادی می‌تواند یک فضای منطقی را در کشور ایجاد کند، افزود: هنوز در مقابله با مفاسد راه طولانی در پیش داریم.

جمشیدی با اشاره به اینکه مبارزه با فساد اقتصادی می تواند رقابت سالم در تولید و توسعه کشور را به دنبال داشته باشد خاطرنشان کرد: پیشگیری ایده جدید در دنیای امروز و به خصوص در بخش های قضایی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha