• سه‌شنبه / ۲۳ آذر ۱۳۹۵ / ۱۰:۵۳
  • دسته‌بندی: خانواده
  • کد خبر: 95092314080
  • خبرنگار : 71424

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران:

پژوهش‌ها کلیشه‌ای و تکراری شده‌اند

پژوهش‌ها کلیشه‌ای و تکراری شده‌اند

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران با بیان اینکه باید در بیمه سلامت به دنبال فرآیندهایی باشیم که بتوانند سهولت دسترسی و بهره‌مندی بیمه شدگان از خدمات و در نهایت عدالت در سلامت را محقق کنند اظهار کرد: در 31 استان کشور و با بیش از 70 تا 80 دانشگاه وارد مذاکره شدیم و سعی کردیم سقف پژوهش‌های کاربردی را افزایش دهیم.

به گزارش ایسنا، محمدجواد کبیر در همایش بزرگداشت هفته پژوهش که در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حال برگزاری است با بیان اینکه باید شان پژوهش در خانواده بزرگ تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیش از این باشد اظهار کرد: پژوهش ابزاری برای حل مسئله است.

وی افزود : در حوزه بیمه سلامت که سازمانی عمدتا حمایتی و اجتماعی است این سوال مطرح است که تکالیف ما چیست؟ نخستین گام نیازسنجی است، اگر قرار است تکالیفمان را انجام دهیم ابتدا باید نیازها احصاء شوند.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران با تاکید بر اینکه باید رویکردمان را به سمت مسئله محوری ببریم گفت: باید بر اساس شواهد و اطلاعاد در حوزه‌های کارکردی قدرت تخمین و برآورد نتایج حاصل از یک مسئله را داشته باشیم و نیازمند یک نظام دیدبانی  هستیم.

کبیر ادامه داد: این پرسش مطرح است که چرا پژوهش های ما نمی توانند منجر به محصول تولیدی و اجرایی شوند؟  یک علت این است که نمی توانیم مسائل را بخوبی شناسایی کنیم؛ در کشور ما بسیاری پژوهش‌ها کلیشه‌ای و تکراری شده‌اند و به این فکر نمی‌کنیم که پژوهش‌ها قرار است به چه سوال‌هایی پاسخ دهند؟.

وی با بیان اینکه باید در بیمه سلامت به دنبال فرآیندهایی باشیم که  بتوانند سهولت دسترسی و بهره مندی بیمه شدگان از خدمات و در نهایت عدالت در سلامت را محقق کنند اظهار کرد: در 31 استان کشور و با بیش از 70 تا 80 دانشگاه وارد مذاکره شدیم و سعی کردیم سقف پژوهش های کاربردی را افزایش دهیم.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران افزود: ذهن مدیران استانی را به سمت حل مسئله برده‌ایم. در مجموعه وزارت رفاه افراد پژوهشگر کم نداریم اما نیازمند ظرفیت سازی کارآمد هستیم تا پژوهش به یک ابزار مدیریتی قوی تبدیل شود.

کبیر با تاکید بر اینکه باید تصمیم مدیران ما مبتنی بر شواهد باشدگفت: اگر قرار است وزارت رفاه و سازمان های زیر مجموعه آن برنامه محور باشند باید بر اساس اسناد بالادستی اهداف راهبردی تعیین شوند که ما اینکار را در بیمه سلامت انجام دادیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha