• یکشنبه / ۱۷ بهمن ۱۳۹۵ / ۰۸:۰۳
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 95111711238
  • خبرنگار : 71145

برای اولین بار؛

جنگنده‌های اردن مواضع داعش در جنوب سوریه را بمباران کردند

جنگنده‌های اردن مواضع داعش در جنوب سوریه را بمباران کردند

جنگنده‌های اردن برای اولین بار اهداف داعش را در جنوب سوریه بمباران کردند.

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه الجزیره، در بیانیه ارتش اردن آمده است، به مناسبت سالگرد شهدایی که در جنگ علیه داعش کشته شدند از جمله در دومین سالگرد سوزاندن معاذ الکساسبه، خلبان اردنی جنگنده‌های نیروی هوایی سلطنتی اردن عصر جمعه اهداف مختلف داعش را در جنوب سوریه بمباران کردند که از جمله آنها مقر نظامی متعلق به ارتش سوریه بود که داعش آن را اشغال کرده بود.

در این بیانیه آمده است، جنگنده‌های نیروی هوایی اردن با استفاده از پهپادها و بمب‌های هوشمند، انبار ذخایر تسلیحاتی، محل بمب‌گذاری خودروها و تجهیزات و سنگرهای داعش را منهدم کردند.

به گزارش ارتش اردن، این عملیات منجر به کشته و زخمی شدن تعداد از داعشی‌ها و نابودی تعدادی تجهیزات آنها شد.

منابع نظامی و امنیتی اظهار داشتند، منطقه هدف گرفته شده، منطقه حوض الیرموک است که تحت تسلط ارتش خالد بن الولید شامل گروه‌هایی نظیر المثنی، لشگر شهدای یرموک و حرکه المجاهدین بوده که قبلا با داعش بیعت کرده است.

داعش دسامبر مسئولیت حمله‌ای را که قلعه تاریخی الکرک در شهر الکرک را هدف قرار داد، برعهده گرفت که منجر به کشته و زخمی شدن تعدادی از نیروهای امنیتی اردن شد.

یک سال قبل از آن نیز در ژانویه ۲۰۱۵ داعش اقدام به سوزاندن معاذ الکساسبه کرد.

اردن در ائتلاف بین‌المللی ضد داعش به رهبری آمریکا مشارکت دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha