• چهارشنبه / ۲۷ بهمن ۱۳۹۵ / ۱۲:۰۱
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 95112719192
  • خبرنگار : 71531

سرپرست اورژانس کشور اعلام کرد

وجود ۳۰ پایگاه هوایی اورژانس در کشور/لزوم توجه به آموزش همگانی در پیشگیری از تروما

وجود ۳۰ پایگاه هوایی اورژانس در کشور/لزوم توجه به آموزش همگانی در پیشگیری از تروما

سرپرست اورژانس کشور ضمن تشریح محورهای ششمین گردهمایی بین‌المللی ایمنی راه‌ها و سومین گردهمایی بین‌المللی نروتروما، گفت: در حال حاضر ۳۰ پایگاه اورژانس هوایی در کشور وجود دارد که تا عید نوروز چند پایگاه دیگر را هم به آنها اضافه می‌کنیم.

به گزارش ایسنا، دکتر پیرحسین کولیوند در ششمین گردهمایی بین‌المللی ایمنی راه‌ها و سومین گردهمایی بین‌المللی نروتروما، یکی از محورهای اصلی این کنگره را ارائه راهکارهایی برای پیشگیری از تصادفات و عوارض ناشی از تروما دانست و گفت: همچنین ارائه راه‌های بازتوانی پس از ضربه، پیگیری‌های پس از ضربه، بررسی موانع و مشکلات امدادرسانی در حوادث ترافیکی و ... از مهم‌ترین محورهای این همایش هستند.

وی افزود: باید توجه کرد که موضوع بسیار مهم در بحث پیشگیری از تروما، استفاده از نقش آموزش همگانی است که باید در این زمینه اقدامی جدی را انجام دهیم.

کولیوند با بیان اینکه اورژانس هیچ گاه عامل بروز حادثه نیست، اما در زمان حادثه وارد عمل می‌شود، گفت: باید ارزیابی کنیم که ما چقدر در زمینه آموزش‌های همگانی برای پیشگیری از تصادفات موفق بوده‌ایم. در عین حال بحث ارزیابی وضعیت کلی اصول ایمنی راه‌ها نیز در دستور کار این کنگره قرار دارد.

وی یکی دیگر از محورهای این کنگره را ایمنی موتورسواران اعلام کرد و افزود: یکی از مشکلات ما این است که موتورسواران در سطح شهرها پراکنده‌اند و امکان مدیریت در سطح شهر را از ما می‌گیرند. همچنین محورهایی مانند ارتقاء سطح فرهنگ رانندگی و بررسی راهکارهای قانونی برای کاهش تصادفات از جمله محورهای این کنگره به شمار می‌آیند.

وی از وجود ۳۰ پایگاه امداد هوایی در کشور خبر داد و گفت: تا زمان عید نوروز نیز چند پایگاه هوایی دیگر به ناوگان اورژانس هوایی اضافه می‌کنیم تا بتوانیم با افزایش ناوگان آمبولانس هوایی وضعیت امدادرسانی را بهبود بخشیم.

به گزارش ایسنا در ادامه این مراسم سردار انصاری، قائم مقام سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور گفت: در ماده ۱۲۳ برنامه ششم توسعه اعلام شده که باید تلفات رانندگی نسبت به ۱۰ هزار خودرو به میزان ۳۱ درصد کاهش یابد، بر این اساس در حال حاضر ۵.۸ کشته در هر ۱۰ هزار وسیله نقلیه داریم که اگر به این هدف برسیم این میزان به چهار کشته کاهش می‌یابد.

وی افزود: باید توجه کرد که افزایش هماهنگی بین دستگاهی و استفاده از فناوری‌های نوین و همچنین تصویب قوانین و مقررات مناسب و توجه به آموزش و فرهنگسازی باعث کاهش تصادفات و حوادث ترافیکی خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha