• شنبه / ۳۰ بهمن ۱۳۹۵ / ۱۲:۱۳
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 95113020882
  • خبرنگار : 71577

یک فعال دانشجویی:

مردم به صورت لیستی نمایندگان شوراها را انتخاب کنند

مردم به صورت لیستی نمایندگان شوراها را انتخاب کنند

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی گلستان با پیشنهاد انتخاب نمایندگان شوراها به صورت لیستی، مزیت این الگو را در هماهنگی و انسجام اعضای شوراها در تصمیم گیری جمعی شورادر حل مسائل شهری دانست.

حسین صادق‌لو با اشاره به حضور اصلاح‌طلبان و اعتدال گرایان در دولت، اظهار کرد:‌ با پیروزی آقای روحانی فصل جدیدی از تعاملات سیاسی در کشور آغاز شده است که برای هماهنگی هرچه بیشتر در انجام امور بهتر است همانند ارائه لیست امید در انتخابات مجلس برای انتخابات شوراها نیز اصلاح‌طلبان لیست‌هایی تهیه کنند تا فضای امید و انجام بهتر کارها در شوراها نیز احساس شود.

وی ادامه داد: به دلیل اینکه مسائل و موضوعات در شوراهای شهر و روستا به صورت گروهی و با تصمیم گیری جمعی انجام می‌شود بهتر است مردم به صورت لیستی کاندیداهای مورد نظر را انتخاب کنند تا در صورت پیروزی یکی از لیست ها آن‌ها در حل مسائل شهری کمترین اختلافات را باهم داشته باشند چرا که در حل اینگونه مسائل افراد و اشخاص نیستند که موثر هستند بلکه این احزاب و گروه های هماهنگ هستند که می‌توانند در حل مسائل تاثیرگذار باشند.

وی ضمن تاکید بر ضرورت حرکت کشور به سمت تحزب گرایی افزود: تنوع حوزه تخصص های افراد منتخب در شوراها نیز می‌تواند بسیار مفید باشد. مثلا حضور ورزشکاران و هنرمندان می‌تواند در حل مسائل فرهنگی یا ورزشی و یا حتی احقاق حقوق اعضای این صنف‌ها که جمعیت قابل توجهی را نیز شامل می‌شود می‌تواند بسیار مفید فایده باشد. اساسا وجود افراد مختلف از اعضای اصناف گوناگون امری ضروری است.

صادق‌لو همچنین با اشاره به ضرورت ایجاد تغییرات دوره ای در مدیریت شهری اظهار کرد: اینکه در تمام سازمان‌ها و ارگان‌ها به صورت دوره ای تغییر و تحولاتی صورت بگیرد موجب عدم شکل گیری باندهای قدرت و در نهایت جلوگیری از مسائل مرتبط با فساد اقتصادی می‌شود.

وی افزود: در شهرها نیز تغییر شهردارها باید مورد توجه شوراهای شهر باشد تا ساختارهای جدید که پویایی بیشتری دارند در رسیدن به اهداف توسعه شهری فعال تر شوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha