• دوشنبه / ۲ اسفند ۱۳۹۵ / ۱۰:۲۰
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 95120200921
  • خبرنگار : 71577

یک فعال دانشجویی:

مردم متناسب با نیازهای شهر خود نماینده انتخاب کنند

مردم متناسب با نیازهای شهر خود نماینده انتخاب کنند

دبیر مجمع اسلامی دانشجویان دانشگاه باهنر کرمان با بیان اینکه هر شهر مسائل ویژه و مخصوص به خود را دارد، بر ضرورت حضور افراد متخصص در شوراهای شهر و روستا تاکید کرد.

خسرو بنی اسدی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان ضرورت تناسب بین اعضای انتخابی شوراهای شهر با نیازهای شهرهای مختلف اظهار کرد: مردم هر شهری متناسب با مسائلی که با آن درگیر هستند باید افرادی با تخصص های متفاوتی را برگزینند تا آن اعضای منتخب کمیسیون های ویژه ای را برای حل مسائل آن شهر تشکیل دهند، مثلا کلان شهر تهران که با آلودگی گسترده مواجه است نیازمند افراد متخصص در مساله ترافیک شهری است یا کرمان که با مساله پسماندها مواجه است نیازمند حضور افراد متخصص در مسائل زیست محیطی و شیمی است.

وی با اشاره به معضل حضور افراد غیر متخصص در شوراهای شهر کلان شهرها گفت: در شهرهای بزرگ مانند تهران ورزشکاران و بازیگران شانس بیشتری برای موفقیت دارند، در حالی که در شهرهای کوچک بیشتر افراد بازاری و اهل کسب و کار و در شهرهای میانه نیز بیشتر افراد سیاسی معروف شانس پیروزی دارند.

این فعال دانشجویی تاکید کرد: شوراهای شهر و روستا حوزه تخصصی حل مسائل شهری و جمعی است و نیازمند حضور افراد متخصص با تخصص متناسب است. مردم نباید در این انتخابات با دید سیاسی دست به انتخاب کاندیداها بزنند، چرا که در نهایت همین افراد باید برای حل مسائل شهری و مردم شهر تصمیم بگیرند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha