• چهارشنبه / ۱۸ اسفند ۱۳۹۵ / ۱۰:۳۲
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 95121811768
  • خبرنگار : 71368

رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورا شهر تهران:

80 درصد برنامه و اهداف طرح جامع شهر تهران محقق نشده است

80 درصد برنامه و اهداف طرح جامع شهر تهران محقق نشده است

رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورا شهر تهران از عدم تحقق 80 درصدی اهداف طرح جامع و تفصیلی خبر داد.

به گزارش ایسنا، محمد سالاری در همایش "توسعه شهری از ایده تا عمل" که این همایش به همت کمیسیونش برگزار شد، گفت: متاسفانه حوزه شهرسازی و معماری در مدیریت شهری مغفول مانده بود و در شورای شهر چهارم یکی از کمیسیون‌هایی که ایجاد شد، کمیسیون شهرسازی بود.

وی با بیان اینکه طرح تفصیلی و جامع به عنوان قانون اساسی یک شهر است اما مغفول مانده بود، گفت: 3700 هکتار بافت فرسوده و 14 هزار هکتار بافت ناپایدار در شهر تهران داریم که از سوی دیگر ساختمان‌های زیادی بر روی گسل‌های مختلف زلزله بنا شده که با یک زلزله خفیف به طور کامل منهدم می‌شود و این نشان می‌دهد که مدیران ما نگاه شهرسازی اصولی در تهران نداشته‌اند.

رییس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تهران با بیان اینکه 80 درصد برنامه و اهداف طرح جامع و تفصیلی اجرایی نشده که همه این قصور متوجه شهرداری نیز نیست، گفت: متاسفانه در دولت‌ها و شهرداری، مدیران به دنبال اجرای کارهای سخت‌افزاری همچون ساخت پل، تونل و... که در چشم مردم است هستند اما کارهای نرم‌افزاری همچون توسعه زیرساخت‌های اطلاعاتی، ایمنی و... همواره مغفول مانده است به گونه‌ای که براساس اظهارات شهردار تهران 110 هزار میلیارد تومان از سال 84 تا 94 در شهر تهران صرف کارهای عمدتا سخت‌افزاری شده که این منهای املاک و اراضی شهر تهران است که در راستای اجرای طرح‌های سخت‌افزاری واگذار شده است.

سالاری با بیان اینکه شهرداری تهران بانک املاک و اراضی غنی داشته که قسمت زیادی از این اراضی ارزشمند از دست داده، گفت: فقط در سال 94 در کمیسیون ماده 100، 11 هزار و 492 پرونده وارد شده که جالب است بدانید در همان سال تنها 10 هزار و 500 پروانه صادر شده یعنی بیش از تعداد پرونده‌های صادر شده، تخلف انجام شده و این نشان می‌دهد که هزینه ارتکاب تخلف پایین است.

رییس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تهران با بیان اینکه طرح تفصیلی 48 بند داشته که هیچ‌کدامشان اجرایی نشده، گفت: به عنوان مثال ساخت مال و مگامال‌ها به عنوان یک فرصت پیش‌بینی شده بود که در راستای جلوگیری از ترددهای شهری و در قالب ارائه خدمات محلی در طرح‌ها، پیش‌بینی شده بود اما حالا می‌بینید که شهرداری بدون در نظر گرفتن تهدیدات فقط پروانه صادر می‌کند و شاهد هستیم که این مال‌ها چه بلایی بر سر شهر تهران آورده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha