• چهارشنبه / ۲۴ خرداد ۱۳۹۶ / ۱۱:۲۶
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 96032413786

استقرار نیروهای زمینی آمریکا در فیلیپین برای حمایت از ارتش این کشور

استقرار نیروهای زمینی آمریکا در فیلیپین برای حمایت از ارتش این کشور

یکی از سخنگویان ارتش فیلیپین اعلام کرد، نیروهای مسلح آمریکایی به شهر محاصره شده ماراوی در این کشور نزدیک شده‌اند اما فعالیت آن‌ها تنها به نقش حمایتی و نه مداخله مستقیم نظامی محدود خواهد بود.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، این مقام نظامی فیلیپینی در این باره توضیح داد: نیروهای نظامی آمریکایی با استفاده از تجهیزات خود در حال ارائه اطلاعات درباره شرایط موجود به نیروهای ما هستند.

وی افزود: من از تعداد دقیق این نیروهای آمریکایی اطلاعی ندارم اما آن‌ها جازه دارند برای دفاع از خود مجهز به سلاح باشند با این حال اجازه مداخله مستقیم در حملات را ندارند و نقش آن‌ها به فعالیت‌های حمایتی محدود خواهد بود.

درگیری در شهر ماراوی واقع در جنوب فیلیپین باعث افزایش نگرانی‌هایی شده که ایدئولوژی خشونت داعش در حال ایجاد جایگاه برای خود در جنوب فیلیپین است؛ جایی که جدایی طلبان ابوسیاف برای داشتن خودمختاری بیشتر، مدت‌هاست با دولت مانیل در نبرد هستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha