• سه‌شنبه / ۱۳ تیر ۱۳۹۶ / ۰۲:۴۷
  • دسته‌بندی: آموزش و پرورش
  • کد خبر: 96041205977
  • خبرنگار : 71424

آغاز فرآیند هدایت تحصیلی دانش‌آموزان از هفته آینده

آغاز فرآیند هدایت تحصیلی دانش‌آموزان از هفته آینده

معاون مدیرکل امور تربیتی و مشاوره وزارت آموزش و پرورش از آغاز فرآیند هدایت تحصیلی از 15 تیرماه به بعد خبر داد و گفت: اعلام زمان مراجعه به مدارس برای دریافت فرم‌های هدایت تحصیلی از سوی مناطق و پس از بررسی ظرفیت‌های رشته‌ای مربوط صورت می‌گیرد.

محمد مصطفوی در گفت‌وگو با ایسنا،  درباره روند انجام هدایت تحصیلی دانش آموزان پایه نهم اظهار کرد: هدایت تحصیلی پس از اعلام نتایج امتحانات نهایی شروع می شود و ما از 15 تیرماه به بعد شاهد آغاز روند هدایت تحصیلی هستیم.

وی افزود: ابتدا باید منطقه به منطقه داده‌ها را دریافت کنیم. پس از مشخص شدن ظرفیت‌های رشته‌ای مناطق، به دانش آموزان اعلام می‌کنند که چه زمانی به مدرسه بروند و فرم‌های هدایت تحصیلی را دریافت کنند.

معاون مدیرکل امور تربیتی و مشاوره وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه هر منطقه ظرفیتی برای پذیرش در رشته‌های گوناگون دارد عنوان کرد: به عنوان مثال اگر منطقه ای ظرفیت پذیرش  300 دانش آموز در رشته تجربی را دارد باید این ظرفیت بر  حسب عملکرد تحصیلی و داده‌های دانش آموزی مورد بررسی قرار بگیرد.

مصطفوی ادامه داد: بر اساس موکدات و شیوه نامه هدایت تحصیلی امسال اجباری در هدایت تحصیلی وجود ندارد و تلاش می‌کنیم با فراهم کردن ظرفیت حداکثری دانش آموزان را در رشته‌های مختلف هدایت کنیم.

به گزارش ایسنا، طبق اعلام معاون وزارت آموزش و پرورش، دانش آموزان پایه نهم، پس از اعلام نتایج امتحانات خردادماه نسبت به تکمیل فرم‌های مربوط به هدایت تحصیلی اقدام می‌کنند. عملکرد تحصیلی، اعم از نمرات پایه های هفتم، هشتم و نهم ملاک انتخاب رشته است و در دستورالعمل جدید هدایت تحصیلی همانند گذشته، برای ورود به رشته های موردنظر حداقل نمره‌هایی در برخی دروس در نظرگرفته شده است، بنابراین برای رشته‌هایی مانند علوم تجربی ، ریاضی، علوم انسانی، فنی وحرفه ای و شاخه کاردانش در گرایش‌های صنعت و کشاورزی، دانش آموز باید در برخی دروس متناسب با رشته موردنظر ، حداقل نمره تعیین شده را کسب کند وگرنه ثبت نام آنها در اولویت های چهارگانه صورت می‌گیرد.

 12 اولویت انتخابی برای دانش آموزان در دستورالعمل جدید هدایت تحصیلی وجود دارد و دانش آموزان براساس عملکرد تحصیلی خود در هر رشته، چهارفرصت ثبت نام دارند تا براساس اولویتی که در آن رشته به دست آورده‌اند در دوره دوم متوسطه ثبت نام کنند. به منظور اطلاع رسانی و آگاهی بخشی به دانش آموزان و خانواده هایشان، اطلاعات دانش آموزان از جمله، نتایج دو آزمون استعداد و رغبت در سامانه ثبت نام قرارگرفته است و فرصت دادن به دانش آموزان برای انتخاب اولویت اول از مزایای سامانه ثبت نام است و  اطلاعات کاملی از فرآیند انتخاب رشته دانش آموزان سراسرکشور درسامانه وجود دارد و این امر به استان‌ها کمک می‌کند تا زیرساخت‌ها و ظرفیت‌های موردنیاز، برای دانش آموزان در رشته مورد علاقه شان را فراهم کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha