• دوشنبه / ۱۲ تیر ۱۳۹۶ / ۱۶:۳۰
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 96041206008
  • خبرنگار : 71496

افشاگری رهبر اپوزیسیون رژیم صهیونیستی درباره دیدارش با رهبران عربی به همراه نتانیاهو

افشاگری رهبر اپوزیسیون رژیم صهیونیستی درباره دیدارش با رهبران عربی به همراه نتانیاهو

رهبر حزب کار رژیم صهیونیستی اعلام کرد که به همراه نخست وزیر این رژیم با رهبران کشورهای عربی دیدار کرده است.

به گزارش ایسنا به نقل از النشره، اسحاق هرتزوگ، رهبر حزب کار رژیم صهیونیستی از احزاب اپوزیسیون اسرائیل فاش کرد که به همراه بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی با رهبران کشورهای عربی دیدار داشته است.

هرتزوگ گفت:‌ با رهبرانی دیدار کردم که هیچ مسئول اسرائیلی تاکنون با آنها ملاقات نکرده است.

پیشتر هرتزوگ اظهارات رونی باروون، یکی از اعضای کنست از حزب "کادیما" مبنی بر اینکه مسئولان اسرائیلی و عربستانی چندین دیدار با یکدیگر داشتند را تایید کرده بود.

باروون در گفتگویی با شبکه ماهواره‌ای کنست گفته بود، در این نشست‌ها شرکت نکردم اما دیدارهای بسیار مهمی بودند.

وی افزود: از برخی از این دیدارها که انجام شده اطلاع دارم، یک بار نشستی در اینجا و بار دیگر در عربستان برگزار می‌شود و مسئولان برجسته دو طرف با یکدیگر دیدار می‌کنند و من این نشست‌ها را تایید می‌کنم.

روزنامه عبری زبان هاآرتص پیشتر گزارشی از یک خبرنگار اسرائیلی را منتشر کرد که در آن تاکید شده بود، انور عشقی، ژنرال بازنشسته عربستان شخصی با تجربه است و هیچ مانعی برای گفتگو با اسرائیلی‌ها پیش روی خود ندارد. در کشور بسته عربستان عشقی بدون دریافت چراغ سبز از مسئولان عالی رتبه در ریاض نمی‌تواند به خودش اجازه چنین کاری بدهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha