• چهارشنبه / ۱۱ مرداد ۱۳۹۶ / ۱۴:۴۱
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 96051107213
  • خبرنگار : 71531

سرپرست اورژانس کشور مطرح کرد

لزوم کمک دولت برای جبران کمبود نیرو در اورژانس/ راه‌اندازی اورژانس‌ ریلی در دستور کار

لزوم کمک دولت برای جبران کمبود نیرو در اورژانس/ راه‌اندازی اورژانس‌ ریلی در دستور کار

رئیس اورژانس کشور با تاکید بر لزوم کمک دولت به اورژانس برای جبران کمبود نیرو، از افتتاح دو بالگرد ویژه اورژانس تا سه هفته آینده خبر داد.

به گزارش ایسنا، دکتر پیرحسین کولیوند در نخستین جشنواره تقدیر از بیمارستان‌های برتر درمان سکته‌های قلبی و مغزی گفت: از ابتدای برنامه تا کنون تعداد بیماران منتقل شده با علائم قلبی بیش از ۲۳ هزار مورد و تعداد بیماران منتقل شده با علائم مغزی ۵۳۲۱ مورد بوده است.

وی افزود: در ارائه خدمت به بیماران سکته قلبی و مغزی یکی از نکات مهم، سرعت ارائه خدمات است؛ چرا که اگر زمان طلایی را از دست دهیم دیگر کاری از دست‌مان بر نمی‌آید. بر این اساس باید ناوگان اورژانس پیش بیمارستانی را تجهیز کنیم که در این راستا تا کنون ۳۳ پایگاه اورژانس هوایی ایجاد کرده‌ایم و در تهران نیز تمام آمبولانس‌ها، موتورآمبولانس‌ها و اتوبوس آمبولانس‌ها کاملا به دستگاه‌های مورد نیاز مانند الکتروشوک، کاردیوگراف و ... مجهز شده‌اند.

وی با بیان اینکه در سطح استان‌ها و شهرستان‌ها نیز کار را به میزان ۶۰ تا ۷۰ درصد پیش برده‌ایم، گفت: در عین حال در نظر داریم تا در قسمت ریلی هم اقداماتی را انجام دهیم و یک سری اورژانس‌های ریلی با کمک مترو راه‌اندازی کنیم.

وی درباره چالش‌های اورژانس، گفت: ما هنوز با کمبود نیرو مواجهیم. وقتی اورژانس را با سایر دستگاه‌های خدمت‌رسان مقایسه می‌کنم، می‌بینم که اورژانس یک چهارم این دستگاه‌ها نیرو دارد. بنابراین دولت باید به ما کمک کند چرا که نمی‌توانیم در زمان حادثه به مردم بگوییم صبر کنید.

وی با بیان اینکه خوشبختانه از نظر امکانات و تجهیزات رو به رشد هستیم، گفت: تا سه هفته آینده نیز دو بالگرد ویژه اورژانس در کشور افتتاح می‌شود.

در ادامه این مراسم دکتر کرمانچی - مشاور معاونت درمان وزارت بهداشت با بیان اینکه ۴۷ شهر کشور تحت پوشش برنامه درمان سکته‌های حاد قلبی و مغزی قرار گرفتند، گفت: بر این اساس این برنامه در ۵۴ بیمارستان و در ۳۵ شهر برای سکته‌های قلبی و ۳۳ شهر برای سکته‌های مغزی است.

وی افزود: هدف‌مان در اجرای این برنامه این است که به محض اینکه بیماری با علائم اولیه سکته قلبی یا مغزی به ما منتقل شد بتوانیم او را در حداقل زمان وارد یک پروسه درمانی کنیم.

وی همچنین گفت: در طی این مدت که از آغاز این برنامه می‌گذرد، ۱۰۰۰ بیمار سکته مغزی تحت درمان قرار گرفتند که ۱۰ درصدشان درمان قطعی شدند. همچنین ۲۲ هزار بیمار سکته قلبی نیز تحت درمان قرار گرفتند و ۲۵ درصدشان درمان قطعی شدند. باید توجه کرد که سکته قلبی و مغزی همراه با عارضه است، اما اگر به موقع این درمان‌ها را دریافت کنند هیچ عوارضی برای بیمار به جا نمی‌گذارد.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha