• یکشنبه / ۲۶ شهریور ۱۳۹۶ / ۱۰:۵۲
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 96062614591
  • خبرنگار : 71421

کولیوند خبر داد

افزایش مسمومان غذایی استان گیلان به 208 نفر/ مرغ‌های آلوده علت حادثه بودند

افزایش مسمومان غذایی استان گیلان به 208 نفر/ مرغ‌های آلوده علت حادثه بودند

سرپرست اورژانس کشور از افزایش تعداد مسمومان غذایی در استان گیلان به 208 نفر و درمان آنها خبر داد و در مورد علت حادثه گفت: بر اساس آزمایش‌های اولیه مرغ‌های استفاده شده در آشپزخانه‌ای که غذا را تهیه کرده بود آلوده بوده است.

پیرحسین کولیوند در گفت‌وگو با ایسنا، در مورد آخرین جزئیان مسمویت غذایی شهروندان صومعه‌سرا و فومن استان گیلان گفت: بر اساس آخرین بررسی‌ها تا ساعت 9:30 امروز(یکشنبه) تعداد مراجعان ناشی از این اتفاق به 208 نفر رسید که البته تمام آنها پس از درمان از بیمارستان ترخیص شده‌اند.

سرپرست سازمان اورژانس کشور اضافه کرد: 133 نفر از مسمومان به بیمارستان‌ امام حسین مجتبی(ع) فومن و 75 نفر نیز به بیمارستان امام خمینی(ره) صومعه‌سرا مراجعه کرده‌اند.

وی با بیان اینکه این مسمومیت‌ها میان اهالی روستاهای کسما و پیرسرای شهرستان صومعه‌سرا و شهر بیجار فومن رخ داده در مورد علت حادثه گفت: بر اساس آخرین گزارش‌های دریافتی از EOC دانشگاه گیلان آشپزخانه‌ای که غذای 3 مراسم عروسی در شهر کسما و شهربیجار و عزاداری در پیرسرا را تهیه کرده بود توسط تیم‌های بهداشتی پلمپ شده است.

کولیوند گفت: این آشپزخانه در دهستان گوراب زرمیخ شهرستان صومعه‌سرا واقع شده و بر اساس آزمایش‌های اولیه مشخص شد که مرغ مصرفی توسط این آشپزخانه آلوده بوده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha