• جمعه / ۳ آذر ۱۳۹۶ / ۰۱:۵۴
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 96090100734
  • خبرنگار : 71060

چرایی بازدارنده نبودن تخلفات صنفی

جریمه گران‌فروشی فقط ۲۲۰ هزار تومان!

جریمه گران‌فروشی فقط ۲۲۰ هزار تومان!

معاون نظارت و بازرسی اتاق اصناف میزان جریمه تخلفات صنفی را بسیار پایین و غیر بازدارنده دانست و گفت: این در حالی است که براساس بازرسی‌های صورت گرفته در واحدهای صنفی می‌توان گفت که اغلب واحدها تخلفاتی را انجام می‌دهند.

حسین درودیان در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: تعداد تخلفات در بازرسی‌های صورت گرفته گویای آن است که بیشتر این تخلفات در واحدهای فاقد پروانه کسب اتفاق می‌افتد.

وی در ارتباط با نانوایی‌ها و میوه‌فروشی‌ها که بیشترین بخش تخلفات را بنابر اعلام سازمان حمایت به خود اختصاص داده‌اند، گفت: حتی در میدان میوه و تره‌بار قیمت میوه‌ها از تنوع بالایی برخوردار است. نکته دیگر آنکه در گذشته در بازار مرکزی میوه و تره‌بار نیمه شب‌ها بار می‌آورند و بار آنها به صبح نمی‌رسید، اما اکنون ممکن است تا ساعت یک ظهر هم میوه‌ها در این بازار موجود باشد که این موضوع گویای رکود بازار است.

درودیان افزود: حال این که عده‌ای می‌پرسند چرا میوه‌ای که وانتی‌ها عرضه می‌کنند ارزان‌تر است، می‌تواند ریشه‌ در مواردی از این دست داشته باشد که وانتی‌ها ملزم به پرداخت بیمه، مالیات، اجاره و مواردی از این دست نیستند.

معاون نظارت و بازرسی اتاق اصناف همچنین اظهار کرد: البته باید این موضوع را نیز در نظر بگیریم که یکی از مشکلات فعلی برای برخورد با گران‌فروشان این است که نرخ جریمه‌ها بسیار پایین است. به عنوان مثال اگر یک واحد صنفی به هنگام مراجعه بازرسان فاکتورهای خرید را نداشته باشند جریمه آن فقط ۲۲۰ هزار تومان است یا عدم قیمت‌گذاری روی کالاها تنها ۶۰ هزار تومان جریمه دارد که لازم است با توجه به عدم بازدارندگی این قوانین در آنها بازنگری شود.

وی با تاکید بر این که لازم است در این عرصه دولت ورودی جدی‌تر داشته باشد، گفت: اگر گران‌فروشی و تخلفات این بخش از حد بگذرد تبعات بسیاری برای جامعه خواهد داشت.

درودیان در بخش دیگری از صحبت‌های خود به بازرسی‌های صورت گرفته در شش ماه اول سال جاری اشاره کرد و گفت: در این بازرسی‌ها از واحدهای خرده‌فروش ۹۸ هزار و ۷۱۴ مورد بازرسی صورت گرفته که این رقم در عمده فروشی‌ها به ۱۳ هزار و ۸۹۸ مورد، در بخش واردکننده به ۱۲۲ مورد، در بخش واحدهای خدماتی به ۲۳ هزار و ۵۷۲ مورد و در جمع به ۱۳۶ هزار و ۵۴۴ مورد می‌رسد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۶-۰۹-۰۳ ۰۹:۰۶

سلام جریمه گرانفروشی نخریدن است نه جریمه با تشکر فراوان

avatar
۱۳۹۶-۰۹-۰۳ ۱۰:۲۴

تاوقتی نسبت به اعلام قیمتها واتیکت روی ان ونظا رت بران گران فروشی ادامه دارد سیب درختی درجه دو الاان کیلوییسه هزار تومن فروخته میشو ومیگویند باغداران سیبهایشان را بیرون ریخته اند