• دوشنبه / ۴ دی ۱۳۹۶ / ۱۲:۰۷
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 96100401892
  • خبرنگار : 71290

سبحانی‌فر در گفت‌وگو با ایسنا مطرح کرد

اختلال در تلفن همراه هنگام وقوع زلزله می‌تواند بحران دیگری ایجاد کند

اختلال در تلفن همراه هنگام وقوع زلزله می‌تواند بحران دیگری ایجاد کند

رییس کمیته ارتباطات کمیسیون صنایع مجلس گفت: سیستم مخابراتی کشور امکان فراهم‌آوری زیرساخت‌ها و ظرفیت چند برابری در ترافیک تلفن‌های همراه را دارد اما چون زلزله قابل پیش‌بینی نیست انجام این کارها هزینه‌بر است.

رمضانعلی سبحانی‌فر در گفت‌وگو با ایسنا درباره اینکه اختلال تلفن همراه هنگام وقوع حوادثی مانند زلزله چه آسیب‌هایی را می‌تواند به دنبال داشته باشد، گفت: مانند بحران زلزله این مساله هم می‌تواند یک بحران دیگری را ایجاد کند. به نظر می‌رسد در ساعات اولیه وقوع زلزله ۵۰ درصد کشور برای برقراری ارتباط فعال می‌شوند و این ارتباطات در نقطه‌ای که زلزله رخ داده متمرکز می‌شود.

وی تصریح کرد: علاوه بر مردم، دستگاه‌ها و مسئولین هم برای نحوه امدادرسانی و کمک به ناچار از خطوط تلفن همراه استفاده می‌کنند و همین مساله حجم ترافیک سنگینی را ایجاد می‌کند.

این عضو کمیسیون صنایع مجلس درباره اینکه آیا زیرساخت‌هایی را می‌توان برای جلوگیری از این مساله فراهم کرد؟ گفت: امکان فراهم‌آوری زیرساخت وجود دارد در واقع کل کشور به ظرفیت چند برابری مجهز می‌شوند که تا اتفاقی رخ نداده قابلیت استفاده از این تجهیزات و ظرفیت‌ها وجود ندارد.

رییس کمیته ارتباطات کمیسیون صنایع مجلس همچنین بیان کرد: همانطور که می‌دانیم در مناسبت‌های مختلف که ترافیک خطوط ارتباطی وجود دارد سیستم‌های سیاری پیش‌بینی می‌شود که بتوانند ارتباطات را تسهیل کنند اما با توجه به اینکه زلزله قابل پیش‌بینی نیست امکان برقراری چنین سیستم‌هایی هزینه‌بر است.

سبحانی‌فر در ادامه بیان کرد: خوشبختانه سیستم مخابراتی کشور به گونه‌ای است که تا کمتر از ۲۴ ساعت پس از وقوع چنین حوادثی امکان عادی شدن شرایط در خطوط ارتباطی وجود دارد اما شاید بهتر باشد آموزش‌های لازم به مردم داده شود تا به نحو مطلوب‌تری از تلفن‌های همراه استفاده کنند و امدادگران بتوانند بیشتر تماس برقرار کرده و شرایط را تحت کنترل در آورند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۶-۱۰-۰۶ ۱۴:۱۵

با سلام ما تو خونه از هر سه اپراتور سیم کارت داریم. رایتل اصلا در زمان لرزشها افت سرعت نداشت و انصافا بدون مشکل سرویس دهی کرده.

avatar
۱۳۹۶-۱۰-۰۶ ۱۴:۲۴

ضمن تشکر و سپاس از وزیر جوان و متخصص مخابرات. بخدا اگه همه وزارتخونه ها همین کار رو بکنند مملکت گل و بلبل میشه. مثل رایتل که اپراتور جوونتری ولی خیلی بهتر آنتن میده و خدمات رسانی میکنه

avatar
۱۳۹۶-۱۰-۰۶ ۱۵:۰۱

زیرساخت مهمه ولی اپراتور هم باید به روز باشه چرا تمامی اپراتورها سرویسی مثل رایتل نمیتونن ارائه بدهند مرسی