• دوشنبه / ۱۱ دی ۱۳۹۶ / ۱۳:۵۶
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 96101105840
  • خبرنگار : 71421

برای حادثه احتمالی در تهران؛

دپوی اقلام امدادی در انبارهای هلال احمر کم است

دپوی اقلام امدادی در انبارهای هلال احمر کم است

معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر گفت: دپوی اقلام امدادی در انبارهای ما نسبت به حادثه‌ای که ممکن است در تهران رخ دهد کم است.

شاهین فتحی در گفت‌وگو با ایسنا، در مورد بازدید اعضای شورای شهر از سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر اظهارکرد: روز جمعه تعدادی از اعضای شورای شهر به همراه آقای مسجدجامعی در سازمان امداد و نجات حاضر شدند و از بخش‌های مختلف سازمان امداد و نجات، مرکز امداد هوایی، انبار، مرکز کنترل هماهنگی عملیات و بخش‌های مختلف بازدید کردند.

معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر در مورد آمادگی نیروهای امدادی به رغم اینکه تهران از نظر خطر زلزله در شرایط زرد است، گفت: وضعیت زرد برای ما به معنی این است که باید نیروهای‌مان در دسترس و هوشیارتر از گذشته باشند و در واقع این وضعیت حالت توصیه‌ای برای نیروهای عملیاتی خودمان است.

وی در مورد خطر زلزله در تهران و آمادگی اقدام در چنین حادثه‌ای گفت: زلزله تهران یک موضوعی است که برای آن سناریوهای مختلفی پیش بینی شده و این سناریوها بر این اساس است که کدام گسل فعال شود و چه شرایطی را ایجاد کند و ما هم بر اساس این سناریوها برای زلزله تهران خودمان را آماده می‌کنیم.

فتحی با اشاره به اینکه تهران خطرپذیری بالایی دارد، تصریح کرد: آنچه در تهران اهمیت دارد و علمای علم زلزله‌شناسی و زمین‌شناسی به آن معتقدند این است که تهران خطرپذیری بالایی دارد و منطقه‌ای که تهران در آن قرار گرفته است از گذشته درگیر زلزله بوده است. بنابراین در چنین شرایطی دستگاه‌های مسئول در چرخه مدیریت بحران باید تمهیدات لازم برای خطر احتمالی را بیندیشند. ما هم جزو دستگاه‌های خدمت رسان هستیم که تمهیدات لازم را پیش بینی کرده‌ایم.

معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر، با اشاره به میزان آمادگی هلال احمر در مورد وضعیت انبارهایی که در زمان حادثه باید تهران را تامین کنند، گفت: ما هم مثل سایر دستگاه‌های خدمات رسان باید پیش بینی‌های لازم را انجام بدهیم و این کارها انجام شده است اما شرایط و نوع حادثه‌ای که رخ می‌دهد نیز اهمیت دارد. در واقع ما با توجه به امکانات موجود آمادگی خوبی داریم ولی دپوی اقلام امدادی در انبارهای ما نسبت به حادثه‌ای که ممکن است رخ دهد کم است و در وضعیت خوبی نیست. 

معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر در مورد پایگاه‌های اقماری تهران گفت: این پایگاه‌ها در خارج از تهران احداث شده‌اند و یکی از اهداف احداث آنها این بود که اقلام امدادی برای زمان حادثه در آنها نگهداری شود. همچنین این پایگاه‌ها محل استقرار تیم‌های عملیات استان‌های معین و هدایت عملیات منطقه در زمان حادثه می‌شوند.

وی اضافه کرد: در دهه 80، شش پایگاه اقماری در ورودی‌های تهران با فاصله مشخصی از جمله در جاهایی مانند اتوبان تهران – قم و جاده دماند به تهران ایجاد شدند که وسعت هر کدام از آنها 15 هکتار است.

فتحی با اشاره به لزوم آشنایی مردم با خطرهای موجود و آمادگی در زمان بحران اظهار کرد: باید مشارکت مردم در زمان حوادث افزایش یابد و مردم نسبت به شناخت حوادث پیرامون خود اهتمام بیشتری داشته باشند. باید اولویت‌بندی خطرپذیری را بدانند با اقداماتی که قبل از حادثه باید انجام شود آشنایی داشته باشند و در زمان عادی اقداماتی که در زمان بحران باید انجام شود را مرور کنند. تامین تجهیزات و امکانات مورد نیاز در زمان بحران و توجه به مشخص کردن جایی برای خروج از منزل و رسیدن افراد در یک مکان مشخص مسائلی است که شهروندان پیش از بحران باید به آن توجه کنند و در زمان حادثه می‌تواند به خود آنها و همینطور مدیریت بحران شهر کمک کند.در مجموع ما به جامعه آماده نیاز داریم که یکی از آیتم‌های آن مردم هستند و باید تلاش کنیم که با توجه به خطرپذیری تهران اقداماتی صورت بگیرد که تغییر نگرش مردم نسبت به حوادث ایجاد شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha