• چهارشنبه / ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ / ۰۷:۳۵
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 96111106166
  • خبرنگار : 90111

به دلیل انتقاد از عملیات نظامی در سوریه

محرومیت سنگین یک بازیکن فوتبال از سوی دولت ترکیه

محرومیت سنگین یک بازیکن فوتبال از سوی دولت ترکیه

دولت ترکیه بازیکنی را که از حملات این کشور به شهر عفرین انتقاد کرد با محرومیت سنگین مواجه کرد.

به‌ گزارش ‌ایسنا ‌و ‌به نقل از العاجل، دولت ترکیه چند روزی است که حملات همه جانبه خود را به شهر کردنشین عفرین سوریه آغاز کرده است و در این حملات افراد زیادی کشته شده‌اند.

حمله دولت ترکیه به عفرین واکنش‌های زیادی را به دنبال داشته است. دنیز ناکی، بازیکن تیم عمد اسپور ترکیه به خاطر مخالفت رسمی با این اقدام اردوغان و دولت ترکیه به سه سال و شش ماه محرومیت از فوتبال محکوم شد.

این بازیکن 28 ساله در شهر کلن آلمان به دنیا آمده اما  اصلیتی کرد دارد. رسانه‌های ترکیه از محرومیت این بازیکن استقبال کردند و او را نژادپرست خطاب کرده‌اند.

پیش از این هم خودروی این بازیکن در شهر کلن آلمان مورد اصابت گلوله قرار گرفت اما خود او جان سالم به در برد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha