• یکشنبه / ۲۲ بهمن ۱۳۹۶ / ۱۲:۲۰
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 96112212528
  • خبرنگار : 71405

در سارایوو برگزار شد

مراسم روز ملی ایران با حضور چشمگیر مقامات بوسنیایی

مراسم روز ملی ایران با حضور چشمگیر مقامات بوسنیایی

بزرگداشت سی و نهمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران در سارایوو با حضور گسترده شخصیت‌های سیاسی، فرهنگی، اقتصادی، فعالان اجتماعی و سفرا و نمایندگان هیات‌های دیپلماتیک مقیم بوسنی هرزگوین طی مراسم با شکوهی برگزار شد.

به گزارش ایسنا، در این مراسم که شامگاه جمعه برگزار شد معاون وزیر و تعدادی از مدیران  عالیرتبه وزات امور خارجه، نمایندگان جمعیت اسلامی و علمای مسلمان، نمایندگان کلیسای کاتولیک، دهها تن از سفرا و کارداران کشورهای های مختلف اروپایی ، آسیایی و...، نمایندگان سازمان های بین المللی مستقر در بوسنی و هرزگوین در هتل بریستول سارایوو حضور پیدا کردند و روز ملی ایران را تبریک گفتند.
مقامات و نمایندگان وزارتخانه های مختلف، رئیس  و تعدادی از اساتید دانشگاه سارایوو، رییس و اساتید دپارتمان زبان فارسی، رئیس بانک مرکزی بوسنی هرزگوین، شهرداران مناطق مختلف، تعدادی از نمایندگان پارلمان، رییس و اعضای انجمن دوستی ایران و بوسنی، روسای برخی شرکتهای اقتصادی ، رئیس و اعضای انجمن مادران سربرنیتسا، نمایندگان احزاب مهم سیاسی ، تشکلهای مدنی و خبرنگاران رسانه ها از دیگر حاضران در این مراسم بودند.
محمود حیدری سفیر جمهوری اسلامی ایران در بوسنی و هرزگوین پس از نواخته شدن سرود ملی کشورمان در این مراسم ضمن خوش آمد گویی به حاضران گفت: روز ملی جمهوری اسلامی ایران تداعی‌گر سالروز پیروزی یکی از مردمی‌ترین انقلاب‌های قرن بیستم می‌باشد که با هدف نفی استبداد و دیکتاتوری، استعمار و وابستگی و با آرمان احیاء ارزش های انسانی و اسلامی شکل گرفت و استقلال و آزادی و مردم سالاری دینی را برای مردم ایران ارمغان آورد.
حیدری ضمن‌ یادآوری دستاوردهای انقلاب در چهار دهه اخیر در عرصه های مختلف از جمله مبارزه سرنوشت ساز و موثر با تروریسم در سطح منطقه، به اهمیت مسئله فلسطین اشاره کرد و افزود : شناسایی بیت المقدس بعنوان پایتخت اسرائیل توسط دولت آمریکا بمنزله مخالفت با اجماع جهانی و گامی در جهت تشدید وخامت اوضاع تلقی می شود.
حیدری با یادآوری روابط دوستانه دو کشور ایران و بوسنی گفت: جمهوری اسلامی ایران افتخار دارد جزو نخستین کشورهایی بود که استقلال بوسنی و هرزگوین را به رسمیت شناخت و در سخت‌ترین شرایط در کنار ملت مظلوم بوسنی قرار گرفت و از هیچ گونه مساعدت ممکن دریغ نورزید و در سالیان اخیر نیز روابط دو کشور در سطحی مناسب محفوظ مانده است و امید می رود در چارچوب منافع دو ملت روند تدریجی تکامل را در همه عرصه های سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و بین المللی طی می کند.
در این آیین باشکوه،  گروه موسیقی سنتی مانی تبریز که به مناسبت هفته فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در بوسنی حضور دارد، چند قطعه از آثار خود را اجرا کردند که مورد استقبال حضار قرار گرفت.
همچنین  به کلیه مهمانان این مراسم کتابچه معرفی جاذبه های تاریخی و گردشگری ایران به زبان بوسنیایی که به تازگی از سوی سفارت کشورمان در سارایوو منتشر شده است اهدا شد.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha