• پنجشنبه / ۲۶ بهمن ۱۳۹۶ / ۱۱:۵۰
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 96112614888
  • خبرنگار : 71432

تاکید کارشناسان بر ارتباط خوراکی‌های فرآوری شده با خطر ابتلا به سرطان

تاکید کارشناسان بر ارتباط خوراکی‌های فرآوری شده با خطر ابتلا به سرطان

محققان فرانسوی در مطالعه‌ای بر ارتباط بین مصرف مواد غذایی فرآوری شده و خطر ابتلا به سرطان تاکید کردند.

به گزارش ایسنا، مطالعه انجام شده روی 105 هزار نفر نشان داد: هر چه میزان مصرف مواد غذایی فرآوری شده بیشتر باشد، احتمال ابتلای فرد به سرطان افزایش می‌یابد.

داشتن اضافه وزن پس از استعمال مواد دخانی بزرگترین عامل قابل پیشگیری در ابتلا به سرطان است و سازمان جهانی بهداشت (WHO) اعلام کرده گوشت فرآوری شده خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد.

در این بررسی که روی تعدادی زن میانسال برای مدت پنج سال انجام گرفت، مشخص شد: درصورتیکه نسبت مواد غذایی فرآوری شده در رژیم غذایی 10 درصد افزایش پیدا کند، احتمال ابتلا به سرطان حدود 12 درصد بیشتر می‌شود.

به گزارش ایسنا به نقل از شبکه خبری بی‌بی‌سی، محققان فرانسوی همچنین اظهار داشتند: افزایش فزاینده مصرف خوراکی‌های فرآوری شده موجب رشد موارد ابتلا به سرطان در دهه آینده می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha