• دوشنبه / ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۷ / ۱۴:۰۱
  • دسته‌بندی: خانواده
  • کد خبر: 97021709160
  • خبرنگار : 71542

معاون دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدرضمن اشاره به استفاده ازظرفیت ان‌جی‌اوها اعلام کرد

ساماندهی ۴۰ هزار معتاد متجاهر در کشور

ساماندهی ۴۰ هزار معتاد متجاهر در کشور

معاون دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به تقویت سازمان‌های مردم نهاد در زمینه مبارزه با مواد مخدر اظهار کرد: ساماندهی ۴۰ هزار معتاد متجاهر در سراسر کشور با استفاده از ظرفیت ان جی اوها انجام شده است.

به گزارش ایسنا، نجیب حسینی در نشست فصلی دبیران شوراهای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر سراسر کشور که امروز با حضور وزیر کشور برگزار شد اظهار کرد: نکته بارز اقدامات ستاد مبارزه با مواد مخدر در سال گذشته و امسال این است که ردیف‌های بودجه‌ای برای دستگاه‌های اجرایی به منظور مبارزه با مواد مخدر احصاء شده است.

وی ادامه داد: در تفاهم‌نامه‌ای که با  بخش درمان داشته‌ایم ۴۰ میلیارد تومان با وزارت بهداشت و بهزیستی تفاهم شده است بنابر این علاوه بر سهمی که هر سال ما اختصاص می‌دهیم سهم سازمان بهزیستی و سهم بخش درمان نیز وجود دارد.

معاون دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر بااشاره به اطلاع رسانی شفاف در حوزه مبارزه با مواد مخدر اظهار کرد: ساماندهی اموال، املاک و منابع مالی صورت گرفته است و در این زمینه در سراسر کشور به  کلیه مزایده‌ها کوچکترین خدشه‌ای وارد نمی‌شود و اطلاع‌رسانی‌ها در لایحه‌های مختلف مدیریتی و حاکمیتی به صورت شفاف صورت می‌گیرد حتی این موضوعات چندین بار مورد بررسی‌ دستگاه‌های نظارتی قرار گرفته است.

حسینی با اشاره به تشکیل کمیته مبارزه با پول شویی طی ۵ سال گذشته اظهار کرد: دو سال است که جلسات این کمیته برگزار می‌شود و توفیقات خوبی در این زمینه داشتیم. همچنین بر اساس ماده ۴۲ ، ۱۵۰ میلیارد تومان به اردوگاه‌ها تخصیص یافته است.

وی با اشاره به اینکه در سال گذشته توانستیم تعاملی مبنی بر عزت و مصلحت کشور با جوامع بین المللی داشته باشیم گفت: ‌افزایش حساسیت و دغدغه در بین لایه‌های کشور نسبت به مبارزه با مواد مخدر موضوع مهمی است که مورد توجه قرار گرفته و شاهد نقش آفرینی لایههای مختلف در بودجه سنواتی هستیم.

معاون دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر تاکید کرد:‌ در سال‌های گذشته ساماندهی  معتادان متجاهر صرفا با امکانات دولتی صورت می‌گرفت اما در یکی دوسال گذشته از مشارکت مردمی در این زمینه استفاده شده و ۴۰ هزار معتاد متجاهر در سراسر کشور با استفاده از ظرفیت  سازمان‌های مردم نهاد ساماندهی شده است.

وی ادامه داد:‌ ظرفیت دولتی در تهران برای ساماندهی معتادین متجاهر ۲هزار نفر بیشتر نیست در حالی که در تهران از ظرفیت غیر دولتی  بین ۶ تا ۸ هزار نفر استفاده شده است.

حسینی با اشاره به ساختار بودجه و اختصاص بودجه به شکل استانی اظهار کرد: علی رغم محدویت‌های مالی در سال ۹۶ ،  ۷۵ درصد تخصیص‌ها در حوزه آموزش پرورش، وزارت بهداشت و سازمان بهزیستی صورت گرفته است.

معاون دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر در پایان تاکید کرد: دبیران ستاد مبارزه با مواد مخدر در ۴- ۵ سال پیش در پست‌های دیگر نیز حضور داشتند و علاوه بر فعالیت در حوزه مبارزه با مواد مخدر وظایف خطیر دیگری نیز عهده دار بوده‌اند بنابر این علی رغم دلسوزی نمی‌توانستند به حوزه مبارزه با مواد مخدر رسیدگی کامل داشته باشند اما در حال حاضر ۹۹ درصد دبیران ستاد مبارزه با مواد مخدر صرفا در این حوزه مستقر و همه اهتمام خود را به مبارزه با مواد مخدر و روانگردان‌ها متمرکز کرده‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha