• سه‌شنبه / ۱ خرداد ۱۳۹۷ / ۱۲:۴۵
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 97030100321
  • خبرنگار : 71415

ارزیابی بدبینانه نهادهای نظارتی آمریکا نسبت به پیشرفت در وضعیت افغانستان

ارزیابی بدبینانه نهادهای نظارتی آمریکا نسبت به پیشرفت در وضعیت افغانستان

گزارش مربوط به یک نهاد ناظر وابسته به دولت آمریکا تاکید دارد که راهبرد دونالد ترامپ برای جنوب آسیا و افغانستان به رغم ارزیابی‌های علنی ارتش آمریکا درخصوص عقب‌نشینی‌ طالبان در سه ماهه اول سال جاری، نشانه چندانی از پیشرفت نداشته است.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، گزارش مربوط به یک بازرس کل دولت آمریکا تصریح داشته که نیروهای امنیتی افغانستان نشانه کمی از پیشرفت چشمگیر در عملیات‌هایشان نشان داده‌اند و طالبان همچنان به حملات مرگبار خود ادامه می‌دهند.

در بیانیه‌ای که همراه با این گزارش منتشر شده آمده است: معیارها و آمارهای موجود حاکی از وجود نشانه‌های کم پیشرفت در طول این سه ماهه هستند و طالبان و داعش در افغانستان هر یک دست به حملاتی سطح بالا از جمله در کابل زده و صدها تن را به کشتن دادند.

این در حالی است که در ماه اوت ترامپ متعهد به یک درگیری با پایان باز در افغانستان شد و 3000 سرباز دیگر را عازم شرکت در این جنگ 17 ساله کرد.

با وجود گزارش‌ها از عدم توفیق واشنگتن در افغانستان، با این حال مقام‌های آمریکایی در صحبت‌های علنی خود یک ارزیابی خوش‌بینانه از وضعیت در افغانستان ارائه می‌دهند.

ژنرال جان نیکولسن، فرمانده نیروهای آمریکایی و بین‌المللی در افغانستان در ماه نوامبر گفت: افغانستان از گردنه دشوار عبور کرده است.

این گزارش مربوط به این نهاد ناظر عنوان کرده است: طالبان در همین سه ماهه همچنان مناطقی را در کنترل خود داشته و حملات تروریستی ویرانگری در کابل و سراسر افغانستان اجرا کرده است.

این گزارش سه ماهه اول سال جاری میلادی از ژانویه تا پایان مارس را پوشش داده است و نویسندگان آن بازرس‌های کل‌ پنتاگون، وزارت خارجه و آژانس توسعه بین‌المللی آمریکا هستند.

سرهنگ رابرت منینگ از سخنگوهای پنتاگون اظهار داشت: آشوب و پیشرفت می‌توانند همزیستی داشته باشند و ما دقیقا در افغانستان حس می‌کنیم که این در حال رخ دادن است.

مایکل کوگلمن، یک کارشناس اندیشکده موسوم به مرکز ویلسون در واشنگتن گفت: این جنگی است که بسیاری از آمریکایی‌ها از آن حمایت نمی‌کنند و آن را درک نمی‌کنند و با این حال می‌بینیم که این جنگ همچنان قرار است در آینده پیش‌رو ادامه پیدا کند و چیزی شبیه به جنگ ویتنام است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha