• شنبه / ۱۹ خرداد ۱۳۹۷ / ۰۸:۰۰
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 97031907999
  • خبرنگار : 71186

باید خودروهای داخلی را آسیب‌شناسی کنیم

باید خودروهای داخلی را آسیب‌شناسی کنیم

عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت گفت: خروج خودروسازان خارجی مشکلی برای صنعت خودرو ایجاد نخواهد کرد به شرط آنکه خودروسازان خودروهای داخلی را آسیب‌شناسی کرده، نقاط قوت آنها را تقویت و معایب‌شان را برطرف کنند.

ابوالفضل خلخالی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: خودروسازان داخلی از نظر تکنولوژی و دانش فنی، مشکلی برای طراحی و تولید خودروهای مناسب و با کیفیت ندارند.

وی ادامه داد: دلیل اینکه خودروسازان در فضای پسابرجام به سمت تولید مشترک با خودروسازان خارجی رفتند این بود که خودروهای جدید را با قیمت اقتصادی و با هزینه کمتری تولید کنند.

این کارشناس صنعت خودرو افزود: حال که برخی خودروسازان خارجی تحت فشارهای آمریکا به دنبال خروج از ایران هستند مشکلی نیست و خودروسازان از این پس می‌توانند بر طراحی و تولید خودرو با برندهای داخلی متمرکز شوند.

وی با بیان اینکه در این راه قدم اول این است که خودروسازان نقاط قوت خودروهای داخلی را تقویت و معایب آنها را برطرف کنند، خاطرنشان کرد: اگر برندهای داخلی جدی گرفته شده و بر روی آنها سرمایه‌گذاری شود هم نیازهای داخلی برطرف شده و هم امکان صادرات و ارزآوری وجود خواهد داشت.

خلخالی ادامه داد: از این پس باید تمرکز خودروسازان بر توسعه خودروهای داخلی و به‌ویژه تقویت زنجیره تامین قطعات خودرویی باشد. در حال حاضر یکی از مشکلات صنعت قطعه‌سازی این است که بخش تحقیق و توسعه در این واحدها چندان فعال نبوده و قطعه‌سازان همگام با صنعت خودرو پیشرفت نکرده‌اند.

وی تصریح کرد: درواقع دلیل مشکلات کیفی برخی خودروهای داخلی، پایین بودن کیفیت قطعات آن‌ها است که در این زمینه دولت باید به قطعه‌سازان کمک کند سرمایه‌گذاری لازم را برای ارتقای تکنولوژی و افزایش کیفیت انجام دهند.

به گزارش ایسنا، چندی پیش شرکت پژو سیتروئن اعلام کرد که به دنبال خروج آمریکا از برجام، فعلا فعالیت‌های خود در ایران را تعلیق می‌کند. در واکنش به این اتفاق کارشناسان این اقدام پژو سیتروئن را به "خودزنی" خودروساز فرانسوی تعبیر کردند.

به گفته آنها "با توجه به اینکه پژو پیش از این برای بازگشت دوباره به ایران مجبور به پرداخت غرامت چند صد میلیون یورویی شده بود و هم پژو و هم سیتروئن در فعالیت‌های خود در ایران اقدام به سرمایه‌گذاری قابل توجهی کرده‌اند و امکان خروج سرمایه‌گذاری انجام شده را نیز ندارند با توقف فعالیت در ایران این شرکتها اقدام به خودزنی کرده‌اند".

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۷-۰۳-۱۹ ۱۲:۰۳

متاسفانه خبری از ابداع و نوآوری همراه با صرفه اقتصادی در صنعت خودرو سازی به گوش نخواهد رسید. در این مقطع هم خودروسازان وطنی با سوء استفاده از وضعیت موجود تولیدات بنجل خود را به مردم بدبخت قالب خواهند کرد و آمار مرگ و میر در جاده ها چند برابر خواهد شد.

avatar
۱۳۹۷-۰۳-۱۹ ۱۷:۱۰

اگر ۴۰ساله نشده دیگه نمیشه دولت نباید ازشون حمایت میکرد که الان شاخ و شونه نکشن برای مردم درش ببندن کلی به نفع دولته ...